Pereiti į pagrindinį turinį

„Hegelmann” svečiuose sutriuškino „Bangą”

2023-03-31 17:14 diena.lt inf.

Penktadienį Gargždų miesto stadione „Banga” net 0:5 pralaimėjo Kauno rajono „Hegelmann”.

alyga.lt nuotr.

Jau 3 minutę kamuolys atsidūrė „Bangos” vartuose – tiksliai į viršutinį vartų kampą baudos smūgiu iš 18 metrų smūgiavo kauniečių legionierius Cesinha. Po kelių minučių gargždiškiai savo baudos aikštelėje paliko laisvą V.Armalą. Laimei, jo smūgį galva atrėmė K.Smilingis. 18 minutę jau nepasisekė „Bangos” vartų sargui – po baudos smūgio iš dešiniojo krašto jis nesėkmingai atmušė kamuolį ir S.Odeoyibo iš kelių metrų padvigubino persvarą – 0:2.

38 minutę „Hegelmann” kontrataką dešiniuoju kraštu užbaigė Cesinha. Varžovo smūgiuotą kamuolį lietė K.Smilingis, tačiau jis vis vien trečią kartą atsidūrė „Bangos” vartuose – 0:3.

Baigiantis kėliniui rezultatas dar galėjo padidėti, tačiau komandą du kartus gelbėjo K.Smilignis, pirmiausia atrėmęs D.Lutumba-Pitah bandymą, o vėliau užkirtęs kamuoliui kelią į vartus po F.Dangubič bandymo iš poros metrų.

Antrajame kėlinyje vaizdas aikštėje pasikeitė labai nežymiai. 53 minutę vienintelę rimtesnę progą turėjo „Banga” – V.Piliukaičio iš 20 metrų smūgiuotą kamuolį svečių vartininkas nukreipė greta vartų.

Visi kiti pavojingi epizodai kilo prie K.Smilingio vartų. Ypač žibėjo Cesinha. 54 minutę jo bandymą atrėmė „Bangos” vartų sargas, o 61 minutę kauniečių legionierius iš 16 metrų sukirto į virpstą. 66 minutę po kampinio F.Dangubič galva nukreipė kamuolį į apatinį vartų kampą – 0:4. Po kelių minučių puikios progos neišnaudojo T.Gavi, iš kelių metrų pasiuntęs kamuolį virš vartų. Ne toks gailestingas 75 minutę buvo Cesinha, kuris, pasinaudojęs „Bangos” gynėjų klaidomis, padidino skirtumą iki 0:5.

Artėjant rungtynių pabaigai dar kartą paplušėti teko K.Smilingiui, vieną po kito atrėmusiam F.Dangubič ir T.Gavi bandymus.

Banga (Gargždai) – Hegelmann (Kaunas) 0:5 (0:3).

Įvarčiai: 3, 38 ir 75 min. Cesinha, 18 min. S.Odeoyibo, 66 min. F.Dangubič (Hegelmann).

Įspėjimai: R.Vėževičius, C.Eduardo, C.Basilio, J.Januševskij (Banga).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų