Pereiti į pagrindinį turinį

Ispanijos futbolo čempionatą pradeda „Barcelona“ ir „Villarreal“

2011-08-29 19:41
Ispanijos futbolo čempionatą pradeda „Barcelona“ ir „Villarreal“
Ispanijos futbolo čempionatą pradeda „Barcelona“ ir „Villarreal“ / Scanpix.ee nuotr.

Ispanijos čempionatą šį vakarą pradeda šalies čempionų titulą ginsianti „Barcelona”. Pastaroji ekipa savo žiūrovų akivaizdoje susitiks su „Villarreal” komanda.

„Barcelona”

Katalonų klubas iškovojo visus galimus trofėjus šiame naujame sezone. Klubas į viršų kėlė Ispanijos Super taurę bei iškovojo UEFA Super taurę ir dabar ruošiasi sėkmingai startuoti „La Liga” pirmenybėse.

„Barca” gretose ir toliau puikiai rungtyniauja komandos puolimo lyderis Lionelis Messi. Pastarasis futbolininkas ir šios dienos varžybose savo ekipą ruošiasi vesti tik į pergalę.

„Barcelona” klubas šią vasarą yra sustiprinęs atakuojančių žaidėjų grandį, kadangi ekipą papildė vidurio saugas Cescas Fabregasas bei puolėjas Alexisas Sanchezas. Į pagrindinę klubo sudėtį puikiai įsiliejo ir jaunasis saugas Thiago Alcantara.

Šiose varžybose Ispanijos bei Europos čempionams padėti negalės du vidurio gynėjai, tai Carlesas Puyolis ir Gerardas Pique, kurie gydosi traumas, bei dešiniojo krašto gynėjas Danielis Alvesas, kuris yra suspenduotas.

Taigi, manoma, jog „Barcelona” ekipos gynėjų ketvertą turėtų sudaryti Maxwellas, Javieras Mascherano, Ericas Abidalis bei Adriano. Tiesa, neatmetama galimybė, jog katalonų treneris į aikštę gali išleisti ir kurį nors gynėją iš jaunimo komandos.

„Villarreal”

„Geltonieji submarinai” praėjusį sezoną atkakliai kovojo su „Valencia” klubu dėl trečiosios vietos šalies pirmenybėse, tačiau kovą pralaimėjo bei dėl patekimo į UEFA Čempionų lygą turėjo kautis atrankoje.

„Villarreal” atrankos varžybose susitiko su „Odense” ekipa, kurią nugalėjo bei pateko į prestižinio Europos futbolo klubų turnyro grupių etapą.

„Geltonieji” šią vasarą itin nesustiprino savo ekipos gretų, nors papildė savo biudžetą parduodami saugą Santi Cazorla. Į -Villarreal' ekipą šią vasarą atvyko Cristianas Zapata, Javi Camunasas ir Edu Ramosas.

Šiai komandai rungtynėse prieš šalies čempionus padėti negalės tik vienas futbolininkas - klubo kapitonas Gonzalo Rodriquezas, kuris, kaip manoma, dėl traumos nežais iki spalio mėnesio.

Visi kiti „Villarreal” ekipos žaidėjai yra registruoti šioms varžyboms. Paraiškoje taip pat yra ir du puolėjai, Nilmaras bei Giuseppe Rossi, kurie šią vasarą buvo siejami su galimu išvykimu į kitus klubus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų