Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno "Celsio" futbolininkai nugalėjo Prienų "STIHL" ekipą

2014-11-11 09:20
Tomo Raginos nuotr.

Pirmadienį Lietuvos salės futbolo A lygos pirmojo turo rungtynėse sporto halėje šeimininkė Kauno "Celsio" ekipa priėmė svečius iš Prienų - "STIHL" futbolininkus.

Pirmieji į priekį šiame mače išsiveržė svečiai iš Prienų, kuomet Rimvydas Lipnevičius 10-ą minutę po sėkmingos atakos nukreipė kamuolį į vartus (1:0). Vis tik šeimininkams ilgai džiaugtis neleido Ignas Dedura, po kelių minučių išlyginęs rezultatą (1:1). Prabėgo vos kelios akimirkos, o rezultatas jau tapo 2:1. Šį kartą žiūrovus pradžiugino Deividas Stradalovas.

Pasak pranešimo, "Celsio" ekipa nebuvo linkusi pasiduoti ir jau 17-ąją minutę, du kartus per trumpą laiką pelniusi įvarčius, "Celsio" komanda persvėrė rezultatą (3:2) ir pirmąjį kėlinį laimėjo.

Vos po trijų minučių nuo antrojo kėlinio pradžios tiksliai ataką užbaigė Audrius Kšanavičius (4:2), tačiau jau kito išpuolio metu atsilikimą sušvelnino D.Stradalovas (3:4). Rungtynėms artėjant į pabaigą šeimininkai prieš save išvydo dvi geltonas korteles, kurios buvo parodytos už pavojingų varžovų atakų nutraukimą.

35-ąją minutę favoritų pranašumą dar labiau įtvirtino Rolandas Leščius (5:3), tačiau susitikimo pabaigoje intrigą atnaujino trečiuoju įvarčiu pasižymėjęs D.Stradalovas (4:5). Šis rezultatas nepakito iki mačo pabaigos.

Dar vienerios pirmojo turo rungtynės bus žaidžiamos ketvirtadienį - Kauno "Inkaras" išmėgins jėgas su kitu laikinosios sostinės klubu "Vyčiu-LG".

Pirmajame ture nerungtyniauja šalies čempionai Radviliškio "Lokomotyvo" salės futbolininkai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų