Pereiti į pagrindinį turinį

„Kauno Žalgirio“ futsal komandos gretose lieka dar du Lietuvos rinktinės nariai

2024-08-13 20:21 diena.lt inf.

„Kauno Žalgirio“ futsal komandoje artėjantį sezoną rungtyniaus dar du Lietuvos salės futbolo rinktinės nariai. Kauno ekipoje toliau matysime rinktinės žaidėjus Luką Sendžiką ir Albertą Voskunovičių.

„Kauno Žalgirio“ futbolininkas L.Sendžikas kalbėjo, kad daug metų atstovaudamas šiai ekipai pastebi jos augimą ir tobulėjimą kiekviename sezone. Pasak žaidėjo, minčių keisti komandą jam nekilo, nes atstovauja savo miesto salės futbolo klubui, kuris kasmet siekia aukščiausių tikslų.

„Komandoje visada sugebame išlaikyti pagrindinį lietuvių žaidėjų branduolį, o tai prisideda prie gerų ekipos rezultatų kiekvieno sezono metu. Mano manymu, pastaraisiais metais prie komandos tobulėjimo ženkliai prisidėjo ir vyriausiasis ekipos treneris Dentinho, kuris kiekvienam iš mūsų padeda dar labiau augti šiame sporte“, – apie komandos augimą kalbėjo L.Sendžikas.

„Kauno Žalgirio“ ekipoje toliau rungtyniaus ir 2023 metų geriausiu Lietuvos futsal žaidėju išrinktas A.Voskunovičius. Futbolininką šalies čempionų gretose likti paskatino noras siekti kuo geresnių komandinių rezultatų ir asmeninio tobulėjimo.

„Kai bandau prisiminti savo pirmą sezoną su „Kauno Žalgiriu“ ir palyginu su šiandiena, tai kiekvienais metais žengiame žingsnį pirmyn. Kiekvienais metais augame, tobulėjame ir nenorime sustoti. Pats jaučiu, kad kasmet su šiuo kolektyvu einu į priekį ir žinau, kad galime pasiekti dar daugiau. Su komanda ir toliau kovosime dėl čempionų vardo, o vienas pagrindinių sezono tikslų bus UEFA Futsal Čempionų lyga“, – mintimis dalinosi A.Voskunovičius. 

Pasiruošimo artėjančiam sezonui metu „Kauno Žalgirio“ komanda išmėgins jėgas su Lenkijos salės futbolo komandomis. Rugpjūčio 24-25 dienomis ekipa Lenkijoje susitiks su „Lubawa“ salės futbolo komanda. Rugpjūčio 31 ir rugsėjo 1 dienomis numatomos ir draugiškos rungtynės Lietuvoje su lenkų „Jagiellonia“ komanda.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų