Pereiti į pagrindinį turinį

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komandoje rungtyniaus E. Romanovas

2024-08-26 21:26 diena.lt inf.

Toliau savo komplektaciją pildanti „Kauno Žalgirio“ ekipa sulaukė dar vieno naujoko. Komandos gretose nuo šiol rungtyniaus Lietuvos salės futbolo rinktinės žaidėjas Edas Romanovas.

Edas Romanovas
Edas Romanovas / zalgiris.lt nuotr.

Savo karjerą pradėjusiam didžiojo futbolo ekipose, 24-erių žalgiriečiui tai bus antrasis sezonas salės futbole. Praėjusiame sezone E. Romanovas rungtyniavo „ŠSPC-Radviliškis“ komandoje, kurios gretose pelnė 7 įvarčius futsal A lygoje ir 4 įvarčius LFF Futsal taurėje.

„Praėjęs sezonas man buvo pirmas salės futbole, žaidžiau tik pusę sezono, bet manau pasirodžiau gerai. Gavęs pasiūlymą iš „Kauno Žalgirio“ ilgai negalvojau ir sutikau prisijungti. Mačiau jų žaidimą praėjusio sezono metu, todėl manau, kad šioje ekipoje galėsiu tobulėti kaip futsal žaidėjas“, – kalbėjo E. Romanovas.

E. Romanovas jau spėjo debiutuoti ir Lietuvos salės futbolo rinktinėje. Pavasarį futbolininkas su rinktine žaidė tarptautiniame futsal turnyre Jonavoje, o rugpjūčio pradžioje buvo pakviestas ir į pirmąją šio sezono rinktinės pasiruošimo stovyklą.

„Šiemet „Kauno Žalgirio“ ekipoje sieksiu asmeninio tobulėjimo. Manau, kad stipriosios mano pusės yra smūgiavimas į vartus, fiziškumas ir kovingumas, bet tikrai turiu dar kur tobulėti. Tikiuosi, kad komandai būsiu naudingas ir sulauksiu kuo daugiau minučių aikštėje“, – apie asmeninius sezono tikslus pasakojo E. Romanovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų