Pereiti į pagrindinį turinį

Kroatijos futbolo rinktinės treneris N. Kovačas: rungtynės neturi virsti cirku

2014-06-13 08:42 diena.lt inf.
Niko Kovačas
Niko Kovačas / Scanpix nuotr.

Po pasaulio futbolo čempionato rungtynių tarp Brazilijos ir Kroatijos, kurias 3:1 laimėjo brazilai, pralaimėjusiųjų treneris Niko Kovačas neslėpė susierzinimo ir aštriai kritikavo šio mačo arbitrą iš Japonijos Yuichi Nishimura.

"Mano komanda sužaidė geras rungtynes ir pasipriešino galingam varžovui. Tačiau į mūsų komandos vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Jei kas nors stadione matė taisyklių pažeidimą, tegul pakelia ranką. Aš rankos pakelti negaliu. Milijonai žmonių matė, kad 11 m. baudinys neturėjo būti skirtas. Jei teisėjai už tokius dalykus baus, čempionate bus paskirta šimtas 11 m. baudinių. Neįtikėtinas arbitro sprendimas, jis nesusitvarkė su savo darbu", - portalas sport-express.ru cituoja N.Kovačo žodžius.

Pasak Kroatijos rinktinės stratego, jo auklėtiniai dvejus metus kovojo, kad patektų į pasaulio čempionatą, ruošėsi, treniravosi. "Ir štai po viso to į mūsų vartus skiriamas toks 11 m. baudinys. Jūs neįsivaizduojate, kokios nuotaikos tvyrojo mūsų rūbinėje. Tačiau aš didžiuojuosi savo vaikinais. Jie nusipelnė bent jau lygiųjų. Trečią įvartį brazilai įmušė po pražangos prieš mūsų futbolininką. Vienas iš FIFA principų - pagarba. Pagarba abiems komandoms. Rungtynės neturi virsti cirku", - širdo N.Kovačas.

Anot kroato, Brazilijai nereikia arbitrų pagalbos. "Fredas, kuris sveria apie 100 kilogramų, negali nuo menkiausio prisilietimo kristi kaip pūkelis", - baigė N.Kovačas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų