Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos čempionai komplikavo galimybes Europoje

2024-08-23 17:17

"Rezultatas pasako viską apie rungtynes. Niekada negali žaisti europinių varžybų su tokiu nusiteikimu. Kiekviename aspekte buvome prastesni", - pabrėžė "Panevėžio" treneris Stijnas Vrevenas. Jo auklėtiniai Konferencijų lygos atrankoje 0:3 nusileido Velso čempionams Osvestrio „The New Saints“ futbolininkams.

Teodoro Biliūno/BNS nuotr.

Pirmasis etapo mačas Panevėžyje prasidėjo svečių išpuoliais. Pirmame kėlinyje jie demonstravo akiai patrauklesnį žaidimą ir atliko du smūgius iš tolimesnės distancijos. Sykį kamuolys skriejo netoli virpsto, o antrame epizode savo meistriškumą turėjo demonstruoti Vytautas Černiauskas, savo ruožtu, „Panevėžio“ gretose netiksliai atakavo Amine‘as Benchaibas.

Po pertraukos varžovai gana greitai išsiveržė į priekį. 50-ąją minutę nepavyko apsiginti nuo kampinio, kai iš arti kamuolį į vartus nukreipė Danny Daviesas. Dar po 14 minučių Danielis Williamsas suklaidino du varžovus, prasiveržė arčiau vartų bei smūgiavo nepriekaištingai.

Po pirmo praleisto įvarčio strategas Stijnas Vrevenas atliko tris keitimus vienu metu. Panevėžiečiai surengė vieną ataką, tačiau Jeffrey Sarpongas į vartų plotą nepataikė, gerą progą grąžinti intrigą turėjo Jovanas Čadženovičius – juodkalnietis standartinės padėties metu taip pat mušė galva, kamuolys skriejo visiškai arti virpsto.

„The New Saints“ futbolininkai per pridėtą laiką džiaugėsi ir trečiuoju įvarčiu. Perdavimas iš kairiojo krašto virto Beno Clarko įvarčiu į tuščius vartus.

„The New Saints“ nusipelnė pergalės, nes kiekvienu žaidimo aspektu buvo geresni – tiek techniškai, tiek noru, nusiteikimu. Prieš rungtynes pabrėžėme, kad tai yra didelis šansas mums patekti į kitą etapą – Konferencijų lygos grupių etapą. Tai būtų didelis pasiekimas, kai kuriems žaidėjams galbūt nutinkantis vieną kartą gyvenime. Nusileidome visais aspektais, tad atsakomosios rungtynėse bus nepaprastai sunku sugrįžti", - pripažino "Panevėžio" treneris Stijnas Vrevenas.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų