Pereiti į pagrindinį turinį

Penktajame ture – įnirtingos dvikovos ir šansas įsirašyti pirmuosius sezono taškus

2015-12-11 19:14 diena.lt inf.
Gedimino Leikos nuotr.

Savaitgalį Lietuvos salės futbolo mėgėjų laukia kelerios įdomios rungtynės.

Šeštadienis, 12.12, 12:00, S.Dariaus ir S.Girėno SC

Kauno „Vytis-Zenitas“ – Kauno „Inkaras“

Artėjantį šeštadienį salės futbolo mėgėjų laukia itin intriguojantis mačas, kuriame susikaus „Vyčio-Zenito“ bei „Inkaro“ ekipos. Užtikrintai į pergalių kelią sugrįžęs „Vytis-Zenitas“, be abejonės, jas norės pratęsti, tad Kauno „Inkarui“ palaužti varžovus bei įsirašyti pirmąją pergalę sezone bus itin nelengva.

Šeštadienis, 12.12, 13:00, Panevėžio RSC salė

Panevėžio „Baltija“ – Mažeikių VIP

Paskutinėje dvikovoje su Radviliškio futbolininkais pasiekę lygiąsias Panevėžio futbolininkai šįsyk mėgins pralaužti Mažeikių VIP vartus bei papildyti savo taškų kraitį. Visgi ekipai teks gerokai pasistengti, kol kas mažeikiškiai demonstruoja itin kietą charakterį ir pasiekę tris pergales iš keturių, be abejonės, sustoti neketina. Kam atkakliame mače pavyks nuginkluoti varžovus, paaiškės jau šį šeštadienį.

Šeštadienis, 12.12, 14:00, S.Dariaus ir S.Girėno SC

Kauno „Arsenalas“ – „Vievio žiedas“

Skaudų pralaimėjimą prieš mažeikiškius patyrusiam „Arsenalui“ artėjančiame ture teks išmėginti jėgas su „Vievio žiedo“ futbolininkais. Paskutiniu metu pastariesiems fortūna šypsosi plačiai – per paskutinius du turus ekipa varžovams pasiuntė 12 taiklių smūgių bei šventė dvi pergales iš eilės. Ar „Vievio žiedui“ ir šįsyk pavyks palaužti varžovus bei pakilti turnyrinėje lentelėje bus galima stebėti tiesiogiai – www.futbolo.tv.

Šeštadienis, 12.12, 18:30, LEU sporto centras

Vilniaus „Bekentas“ – Radviliškio „Lokomotyvas“

Atkaklų mačą su „Inkaro“ ekipa užbaigęs lygiosiomis Vilniaus „Bekentas“, be abejonės, artėjančiame ture su Radviliškio „Lokomotyvu“ sieks tik vieno – pergalės ir trijų taškų. Galima tikėtis, jog kova tarp Vilniaus bei Radviliškio futbolininkų bus įnirtinga, radviliškiečiai paskutiniame ture įsirašę lygiąsias taip pat norės papildyti savo taškų bagažą. Šiuo metu „Lokomotyvas“ su 8 taškais rikiuojasi 5–oje turnyrinės lentelės pozicijoje, Vilniaus „Bekentas“ sukaupęs 10 karaliauja pirmoje.

Sekmadienis, 12.13, 14:30, VDU salė

Kauno „Celsis“ – Kaišiadorių „Savingė“

Paskutinėje turnyrinės lentelės pozicijoje esančiam „Celsiui“ vis nepavyksta nurungti lygos varžovų, ekipa kol kas dar nepasiekė nei vienos pergalės. Visgi artėjančiame ture „Celsio“ futbolininkai jėgas aiškinsis su turnyrinės lentelės kaimyne Kaišiadorių „Savinge“, kuriai taip pat atrasti savąjį žaidimą sekasi sunkiai. „Savingė“ kaip ir būsimi varžovai pergalės sezone dar nei karto nepatyrė. Kuriai ekipai pavyks reabilituotis ir įsirašyti pirmuosius sezono taškus paaiškės jau šį sekmadienį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų