Quantcast

Pjedmonto „Novara“ Italijos futbolo A lygos čempionate

Po vakar sužaistų Italijos „Serie B“ lygos atkrintamųjų varžybų finalo paaiškėjo paskutinė komanda, kuri iškovojo kelialapį į kitų metų Serie A“ čempionatą. Ja tapo „Novara“ vienuolikė. „Novara“ antrosiose finalo rungtynėse užtikrintai, rezultatu 2-0 įveikė „Padova“ komandą ir taip laimėjo vietą aukščiausiame divizione. Pirmosios šių ekipų rungtynės Padovoje pasibaigė nulinėmis lygiosiomis.

Pjedmonto komanda nužengė įspūdingą kelią, kad pasiektų aukščiausią lygą – dar praeitame sezone jie žaidė „Serie C“ divizione ir į antrą lygą sugrįžo po 33 prabėgusių sezonų žemesniosiose lygose. Niekas nesitikėjo, kad ši italų ekipa kils dar aukščiau, tačiau tai jie įvykdė - užėmė trečią vietą reguliariajame sezone ir sėkmingai įveikė atkrintamųjų varžybų barjerą, ir žais aukščiausiame divizione po 55 metų pertraukos.

Priminsime, kad kitos dvi komandos žaisiančios 2011-2012 metų „Serie A“ sezone bus „Siena“ ir Bergamo „Atalanta“. Jos reguliariajame sezone užėmė pirmas dvi vietas ir taip automatiškai užsitikrino patekimą į aukštesnę lygą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių