Pereiti į pagrindinį turinį

Pretendentų į Klaipėdos regiono futbolo taurę liko trys

2015-10-30 15:00
KLFF nuotr.

Klaipėdos regiono futbolo taurės turnyre liko trys komandos, nepraradusios vilčių laimėti šį trofėjų – Plungės „Babrungas“, Plikių „Klarksonas–Sakuona“ ir Klaipėdos „Sarema“.

Dar pavasarį savo varžovus žinojusios ekipos, kovą dėl taurės pradėjo tik įpusėjus rudeniui, kai baigėsi regiono čempionatas.

Pirmieji į pusfinalį, namie nugalėję Klaipėdos „AGRpaką–Sendvarį“ 3:1, iškopė plungiškiai. Nugalėtojams po įvartį įmušė Paulius Budrys (58 min.), Rokas Rusys (60 min.) ir Edvinas Mickevičius (81 min.). Svečių komandoje taiklus buvo Karolis Tendys (4 min.).

Panašiai klostėsi ir rungtynės tarp Plikių „Klarksono–Sakuonos“ ir Kretingos KKT komandų. Pergalę 4:1 šventė, pirmoji įvartį praleidusi ekipa – „Klarksonas–Sakuona“. 20 min. pasižymėjo kretingiškių komandoje žaidžiantis daugkartinis pasaulio ir Europos sportinių šokių čempionas Vilius Ignatavičius. Įvartis supykdė plikiškius, kurie į tai atsakė keturiais taikliais šūviais. Po du kartus varžovų vartininką nuginklavo Mindaugas Žemaitaitis (34 ir 60 min.) bei Marius Valskis (88 ir 89 min.).

Rezultatyviausiai ketvirtfinalio kova vyko tarp regiono prizininkų, čempionės – „Saremos“ ir bronzos medalio laimėtojo – „Koralo“. Čempionai buvo akivaizdžiai pranašesni – 8:3 (2:1). Trimis įvarčiais prie pergalės prisidėjo Karolis Kelpšas (58, 75, 77 min.), dviem – Evaldas Garbauskas (50 ir 61 min.), vienu – Edgaras Dorogavcevas (12 min.), Vladimiras Gerasimovas (37 min.) ir Karolis Rokas (69 min.).

Tarp pralaimėjusiųjų taikliai spyrė Šarūnas Genčius (17 min.), Vilius Jokubaitis (52 min.), Karolis Inta (79 min.).

Be kovos bilietą į kitą etapą gavo „Rosos“ žaidėjai. Mat dėl taurės kovoti atsisakė vicečempionai – „Baltų“ futbolininkai.

Tiesa, pirmenybių autsaideriai netoli nužygiavo. Pusfinalyje juos 8:2 (5:1) sutriuškino namie žaidęs ir finalą pirmasis patekęs „Babrungas“.

Plungiškių ekipoje rezultatyviai žaidė po du įvarčius įmušę Martynas Turskis (10, 78 min.) ir  Andrius Domarkas (25, 41 min.), po vieną – Rokas Rusys (22 min.), Ernestas Grigas (28 min.), Edvinas Mickevičius (68 min.), Tautvydas Ramanauskas (82 min.). „Rosos“ komandoje pasižymėjo Chadie Naeimas (23 min.) ir Kirilas Čiupalovas (60 min.).

Dėl antrojo bilieto į finalą, kuris, jau žinoma, vyks Plungėje, kovosiančios „Klarksono–Sakuonos“ ir „Saremos“ vienuolikės, susirems Klaipėdoje pirmadienį. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų