Pereiti į pagrindinį turinį

R.Lukaku svajoja „Chelsea“ klube žaisti su broliu

2011-08-30 16:42
R.Lukaku svajoja „Chelsea“ klube žaisti su broliu
R.Lukaku svajoja „Chelsea“ klube žaisti su broliu / Scanpix.ee nuotr.

Šį mėnesį Londono „Chelsea“ klubo gretas papildęs jaunasis puolėjas Romelu Lukaku pareiškė, kad svajoja, jog „mėlynieji“ įsigytų jo brolį Jordaną ir jie abu galėtų rungtyniauti šioje komandoje.

Belgijos nacionalinės rinktinės narys į Londoną atvyko iš „Anderlecht“ klubo už maždaug 20,5 milijono eurų ir debiutavo „mėlynųjų“ gretose šeštadienį vykusiose „Premier“ lygos rungtynėse prieš „Norwich City“ ekipą.

Praėjusį sezoną visuose turnyruose 20 įvarčių įmušęs 18-metis teigia, kad viena iš jo svajonių – žaisti „Chelsea“ klube – virto realybe, todėl dabar Lukaku trokšta šioje ekipoje rungtyniauti kartu su savo septyniolikamečiu broliu Jordanu.

„Palaikiau „Chelsea“ klubą nuo pat vaikystės. Išsipildė mano svajonė ir tapau šios komandos žaidėju. Turiu dar vieną svajonę: noriu, kad mano brolis kada nors žaistų čia kartu su manimi“, - kalbėjo perspektyvusis puolėjas.

„Tiek mano, tiek Jordano svajonė – tokia pati. Mums puikiai sekasi žaisti draugiškose rungtynėse, tačiau tikimės, jog kada nors kartu žaisime oficialiose varžybose. Jordanas techniškai už mane geresnis“.

„Jis rungtyniauja kairiojo krašto saugo pozicijoje ir yra labai meistriškas bei stiprus. Manau, kad skautai jį pastebės ir supras ką jis gali“, - užbaigė sudėjimu ir žaidimo stiliumi su „Chelsea“ puolėju Didieru Drogba gretinamas Lukaku.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų