Pereiti į pagrindinį turinį

A. Sabella: mūsų žaidėjai įrodė, kad verti vilkėti Argentinos rinktinės marškinėlius

2014-07-10 07:04
DMN inf.
Alejandro Sabella
Alejandro Sabella / Reuters nuotr.

Po Argentinos rinktinės pergalės pasaulio futbolo čempionato pusfinalyje prieš olandus nugalėtojų ekipos strategas Alejandro Sabella padėkojo savo auklėtiniams ir sirgaliams. Futbolo specialistas pareiškė, kad nors pagrindinis laikas ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis, jo komanda pademonstravo gerą futbolą.

"Aš laimingas dėl daugelio priežasčių. Pirmiausia, džiaugiuosi dėl žaidėjų. Taip pat ir dėl artimųjų, savo šeimos ir visų, kurie mane palaikė. Jausdamas paramą, aš dirbau geriau. Ačiū ir Argentinos futbolo federacijai, kuri man patikėjo nacionalinės komandos vyriausiojo trenerio pareigas. Dabar žmonės Argentinoje švenčia. Manęs ten nėra, bet aš galiu save įsivaizduoti ten. Mes kuriame istoriją. Pažiūrėsime, kuo viskas baigsis, bet džiaugtis jau dabar yra dėl ko.

Aš visiškai patenkintas savo futbolininkais. Nepaisant to, kad mačas ir po pratęsimo baigėsi lygiosiomis, mūsų ekipa žaidė šauniai. Kiekvienas komandos narys įrodė, kad yra vertas vilkėti Argentinos rinktinės maškinėlius. Dėkoju visiems sirgaliams, kurie kartu su mumis keliauja po Braziliją", - portalas sport-express.ru cituoja A.Sabella žodžius.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų