Pereiti į pagrindinį turinį

Strategas nespėjo į pirmąją treniruotę

2009-09-03 19:14
Strategas nespėjo į pirmąją treniruotę
Strategas nespėjo į pirmąją treniruotę / Tomo Černiševo nuotr. J.Couceiro užtruko Turkijoje.

Į Marijampolėje surengtą Lietuvos futbolo rinktinės treniruočių stovyklą nespėjo laiku atvykti ne tik keli žaidėjai, bet ir vyriausiasis treneris Jose Couceiro.

Lietuviai pradėjo rengtis 2010 m. pasaulio čempionato atrankos 7-osios grupės rungtynėms su autsaidere Farerų salų komanda. Mačas vyks rugsėjo 9-ąją Toftire.

J.Couceiro buvo užtrukęs Turkijoje, kur rugpjūčio 28-ąją jo vadovaujamas „Gaziantepspor“ klubas šalies superlygos čempionato 4-ajame ture kovėsi su „Besiktas“ ekipa. Treneris pasiekė Marijampolę trečiadienį vėlai vakare. Tądien Lenkijoje 1-osios lygos pirmenybių mačą su Lublino „Motor“ žaidė rinktinės saugai Mindaugas Panka ir Darvydas Šernas, atstovaujantys Lodzės „Widzew“.

„Taip buvo suplanuota, kad J.Couceiro truputį vėluos. Kai lėktuvas su treneriu nusileido Vilniuje, futbolininkai Marijampolėje jau rinkosi į stadioną“, - paaiškino Lietuvos futbolo federacijos (LFF) atstovė spaudai Vaiva Zizaitė.

Pirmajai treniruotei vadovavo J.Couceiro asistentai - Marijampolės „Sūduvos“ treneriai Donatas Vencevičius ir Audrius Ramonas.

„Penkių dienų pasirengti dvikovai su Farerų salų futbolininkais turėtų pakakti. Svarbu, kad žaidėjai negautų traumų“, - portalui fksuduva.lt sakė D.Vencevičius.

„Patekti į kitą pasaulio čempionato atrankos etapą mums yra likę teoriniai šansai, bet yra reitingai, taškai, kurie gali praversti ateityje, kai bus traukiami kitų kvalifikacinių varžybų burtai. Farerų salų ekipa bus nelengva varžovė. Prancūzai ją įveikė minimalia persvara, mes namuose taip pat sunkiai palaužėme fareriečius. Reikės visas jėgas atiduoti pergalei“, - tvirtino rinktinės kapitonas Tomas Danilevičius.

Rytoj Lietuvos rinktinė Marijampolėje surengs vieną treniruotę, o šeštadienį sužais draugiškas rungtynes su „Sūduvos“ dubleriais.

Mūsų futbolininkai sekmadienį iš Vilniaus oro uosto išskris į Kopenhagą, iš ten pirmadienį - į Farerų salas. Fareriečiai jau turėtų būti grįžę iš Austrijos, kur šeštadienį išmėgins jėgas su šios šalies komanda. Pasaulio vicečempionai prancūzai rugsėjo 5-ąją savajame „Stade de France“ susitiks su rumunais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų