Pereiti į pagrindinį turinį

Šveicarai rungtynėms Vilniuje jau įsigijo tūkstantį bilietų

2015-05-07 22:01
LFF inf.
T.Lukšio/BFL nuotr.

„Alpių Messi" vadinamas Xherdanas Shaqiri, „Napoli" klubo kapitonas Gokhanas Inleris, su „Juventus" komanda prieš Madrido „Real" laimėjęs Stephenas Lichtsteineris ir kiti birželio 14-ąją kartu su devintą vietą pasaulio reitinge užimančia Šveicarijos rinktine viešės Vilniuje.

Ketvirtadienį paskelbtame FIFA rinktinių reitinge Šveicarija toliau žengia 9-oje vietoje ir lenkia Ispanijos, Prancūzijos, Italijos, Anglijos rinktines. 2014 metų Pasaulio čempionate Brazilijoje Šveicarija pateko į aštuntfinalį, kur po pratęsimo nusileido būsimai finalininkei Argentinai.

Vieną talentingiausių visų laikų Šveicarijos komandų Lietuvoje ruošiasi palaikyti ir įspūdingas aistruolių būrys - Šveicarijos futbolo asociacija savo rinktinės gerbėjams rezervavo tūkstantį bilietų.

„Mūsų aistruoliai taip pat jau įsigijo beveik tūkstantį abonementų į šių metų rinktinės namų rungtynes, todėl netoli pusės vietų LFF stadione jau užimta, - sakė LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas - Vis tik rinktinei svarbus kiekvieno palaikymas, todėl norime suteikti galimybę iš anksto pirkti bilietus pigiau. Taip žiūrovai ne tik sutaupys, bet ir išvengs eilių, kurios dažnai susidaro paskutinėmis dienomis bei pačių rungtynių dieną."

Startavus bilietų prekybai į šias Europos čempionato atrankos rungtynes išankstinę vietą LFF stadione jau galima įsigyti "Bilietai.lt" platinimo vietose su „Tokvilos" dovanojama 30 procentų nuolaida. Ši nuolaida galios ribotą laiką - iki gegužės 17-osios.

Europos čempionato atrankos E grupėje šveicarai su 9 taškais dalijasi 2-3 vietas, o Lietuvos rinktinė su 6 taškais žengia 4 pozicijoje.

Lietuvos ir Šveicarijos rinktinių dvikova vyks birželio 14 d. nuo 21 val. 45 min. LFF stadione.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų