Pereiti į pagrindinį turinį

Taurės III etape "Trakai" ir "Klaipėdos granitas" svečiuosis I lygos stadionuose

2014-09-16 12:00
Aliaus Koroliovo (BFL) nuotr.

Antradienį Kaune, Nacionalinėje futbolo akademijoje ištraukti 2014-15 metų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro III etapo burtai.

Trečiajame etape dalyvaus 16 komandų: 8 komandos, kurios turnyrą pradėjo nuo pirmojo etapo, 6 I lygos komandos ir du Lietuvos futbolo "SMSCredit.lt A lygos" naujokai - "Klaipėdos granitas" bei Trakų "Trakai". Pagal varžybų nuostatus, žemesnio rango komandos turės rungtyniauti išvykose.

Burtus traukusio Lietuvos rinktinės trenerio Vitalijaus Stankevičiaus ranka "Trakų" futbolininkams lėmė dvikovą su Kazlų Rūdos "Šilu", o "Klaipėdos granitui" - susitikimą su Kėdainių "Nevėžiu".

Žemiausią rangą turinti turnyro komanda - Vilniaus rajono "Mostiškės" iš šeštojo pagal pajėgumą šalies diviziono - turės galimybę išbandyti jėgas su I lygoje žaidžiančiu Tauragės "Tauru".

Viena II lygos Vakarų zonos lyderių Telšių "Džiugo" vienuolikė susitiks su iš buvusių futbolininkų ir pramogų pasaulio atstovų sudaryta Vilniaus "Prelegentų" ekipa, o III lygos Vilniaus regiono lyderė "TAIP" komanda žais su Radviliškio "Lokomotyvu".

I lygoje dėl medalių kovojantys "Utenos "Utenis" ir Kauno "Spyris" susitiks tarpusavyje, o kitas lyderių Vilniaus MRU klubas rungtyniaus su Šilutės "Šilute".

Dvikovų nugalėtojai paaiškės po vieno susitikimo. Ketvirtajame turnyro etape į kovą dėl taurės įsijungs likusios aštuonios "SMSCredit.lt A lygos" komandos.

2014/15 m. LFF taurės III etapo poros:

Data ir laikas, Namai - Išvyka

Rugsėjo 23 d. (15:30 val.) Šilutės „Šilutė" (I lyga) -  Vilniaus „MRU" (I lyga);

Rugsėjo 23 d. (16 val.) Kazlų Rūdos „Šilas" (I) - Trakų „Trakai" (A);

Rugsėjo 23-24 d. Vilniaus raj. „Mostiškės" (IV, B2) - Jonavos „Lietava" (I);

Rugsėjo 23-24 d. Kauno „Hegelmann Litauen"  (III, KAFF) - Tauragės „Tauras" (I);

Rugsėjo 23-24 d. Vilniaus „Prelegentai" (III, VRFS) - Telšių „Džiugas" (II, Vakarų);

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų