Pereiti į pagrindinį turinį

V. Lukša: vieną dieną vartai mums atsiriš

2014-04-28 19:08 diena.lt inf.
S.Čirbos (fkt.lt) nuotr.

Dar neprasidėjus 2014 metų sezonui, Senosios sostinės riteriai pareiškė, kad vienas iš dviejų šio sezono tikslų – iškovoti LFF taurę. Po antradienio rungtynių su Vilniaus „Žalgiriu“ paaiškės, ar iki to tikslo teliks vienas žingsnis, ar su šiuo tikslu reikia atsisveikinti.

Po pirmosios rungtynių dalies vieno įvarčio persvarą turi žaliai – balti.

„Žaidimas su „Žalgiriu“ turi tik vieną išskirtinumą – pilnesnes tribūnas. Kuo daugiau žiūrovų – tuo didesnė motyvacija. Aišku, rytojaus rungtynėse apie jokias papildomas motyvacijas kalbėti nereikia, nes visų žaidėjų akys dega“, – apie būsimą susitikimą kalbėjo „Trakų“ lyderis bei simbolinės pirmojo rato A lygos narys Vytautas Lukša.

Per pastaruosius penkis A lygos turus trakiškiai iškovojo vos vieną pergalę. Dažniausiai koją pakišdavo labai prasta progų realizacija.

„Susidaro vaizdas, kad bijom įmušti, tačiau taip nėra. Vieną dieną mums vartai atsiriš. Tiesiog reikia daugiau ramybės ir šaltakraujiškumo. Po rungtynių su „Klaipėdos granitu“ turėjome tik dvi dienas atsigauti, tačiau nei vienas tuo nesiskundė. Visų tikslas išeiti į aikštę ir laimėti“,- sakė V.Lukša.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų