Pereiti į pagrindinį turinį

Vieno K. Mbappe neužtenka – PSG pralaimėjo lyderių mūšį

2023-01-02 04:30 diena.lt inf.

Prancūzijos futbolo čempionate įvykusias lyderių – Paryžiaus PSG ir „Lens“ – rungtynes rezultatu 3:1 (2:1) laimėjo namie žaidęs Lanso klubas.

Kylianas Mbappe
Kylianas Mbappe / Scanpix nuotr.

Prancūzijos sostinės ekipoje per šį mačą žaidė tik vienas didžiojo trejeto narys – Kylianas Mbappe. Lionelis Messi dar ilsisi po pasaulio čempionato, o Neymaras mačą praleido dėl diskvalifikacijos.

Prancūzijos čempionate pirmaujantis PSG prieš rungtynes savo sąskaitoje turėjo 44 taškus, o antrąją vietą užimantis „Lens“ – 37. Galima teigti, kad paryžiečių pergalė būtų sunaikinusi intrigą turnyre, tačiau taip neįvyko.

Lanso komandą jau 5 minutę į priekį išvedė Przemyslavas Frankowskis, pasinaudojęs PSG vartininko Gianluigi Donnarummos klaida. Jau 8 min. Hugo Ekitike išlygino rezultatą, bet puikiai žaidusiam „Lens“ 28 min. pranašumą sugrąžino Loisas Openda.

Vos prasidėjus antrajam kėliniui (48 min.) po nuostabaus to paties L.Opendos perdavimo kulnu Alexisas Claude‘as-Maurice‘as įmušė trečią įvartį į PSG vartus ir savo komandai sukūrė saugesnę padėtį, kuri buvo išsaugota iki rungtynių pabaigos.

„Lens“ ekipai, kuri atsilikimą nuo PSG sumažino iki 4 taškų, tai buvo devintoji pergalė savo stadione iš eilės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų