Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgirio" strategas M. Zubas apie Pakruojo stadioną: kojos smigo į purvą

2013-11-07 22:23 diena.lt inf.
V.Knyzelio (LFF) nuotr.

LFF Taurės ketvirtfinalyje Pakruojo “Kruojos” ir Vilniaus “Žalgirio” komandos susitiko itin prastos būklės įmirkusioje aikštėje.

Internete plačiai aptarinėjamas epizodas, kai “Kruojos” puolėjui Ričardui Beniušiui pelnyti įvartį sutrukdė prie vartų telkšojusi bala. Nors šiame epizode nepasisekė pakruojiškiams, dėl tokių žaidimo sąlygų priekaištus reiškė “Žalgirio” treneris Marekas Zubas, kritikavęs ir Taurės varžybų formatą.

“Tai nebuvo futbolas, jei kalbėtume apie aikštės kokybę. Nematau priežasčių, kodėl tokios rungtynės turi būti žaidžiamos rudenį, sezono pabaigoje. Tokius susitikimus būtų galima surengti ir balandį, – kalbėjo M.Zubas. – Tokiu metų laiku aikštės tampa labai sunkiomis. Privalu atsižvelgti ir į žaidėjų sveikatą, juk jie rungtyniauja nuo kovo mėnesio. Tai yra svarbiausia. Turime pagalvoti apie Taurės varžybų formatą, nes tai nėra tipinės čempionato rungtynės. Reikia rūpintis viskuo, kas aplink futbolą – aikštėmis, žiūrovais.”

“Po rungtynių ėjau per aikštę prie komandos sirgalių. Negalėjau žengti normaliai, nes kojos smigo į purvą. Kaip galima žaisti futbolą tokiomis sąlygomis? Tai pamąstymai ateičiai.”

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų