Pereiti į pagrindinį turinį

Anglijos spauda: J. Mourinho pasirašė sutartį su „Chelsea“

2013-05-30 12:30
Anglijos spauda: J. Mourinho pasirašė sutartį su „Chelsea“
Anglijos spauda: J. Mourinho pasirašė sutartį su „Chelsea“ / Scanpix nuotr.

„Ypatingasis“ grįžo ten, kur jam ir vieta. Jose Mourinho pasirašė ketverių metų sutartį su Londono „Chelsea“ futbolo klubu, praneša Anglijos spauda.

Po šešerių metų į „Stamford Bridge“ stadioną sugrįžęs 50-metis futbolo specialistas per sezoną uždirbs solidžią 10 mln. svarų sterlingų (apie 40,4 mln. litų) sumą.

J.Mourinho paskutinius trejus metus dirbo Madrido „Real“ klube, tačiau per šį laiką Ispanijoje susipyko turbūt su visais, su kuriais buvo įmanoma susipykti – auklėtiniais, sirgaliais, žurnalistais, klubo vadovybe.

Nors treneris su „Real“ turėjo dar galiojančią sutartį, prieš savaitę buvo oficialiai pranešta, kad J.Mourinho Madrido komandai kitą sezoną nebevadovaus.

Tai suteikė šansą portugalui, paties jo žodžiais tariant, grįžti ten, kur „yra mylimas ir gerbiamas“ – į Angliją. „Ypatinguoju“ save vadinantis J.Mourinho „Chelsea“ klube dirbo 2004–2007 metais, dukart laimėjo Anglijos čempionatą, iškovojo dar 4 taures, bet buvo atleistas dėl prastų komandos rezultatų.

„Tai oficialu. Jose Mourinho – vėl „Chelsea“ treneris! Visi yra nepaprastai laimingi, kad jis sugrįžt - vadovai, žaidėjai ir fanai. Laukiame kito sezono, nes neabejojame, kad jis bus jaudinantis“, – „The Sun“ teigė šaltinis „Chelsea“ klube.

Nors Londono ekipa oficialiai šios naujienos nepatvirtino, tačiau Anglijos spaudoje minima, kad specialus trenerio pristatymas yra ruošiamas kitą savaitę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų