Pereiti į pagrindinį turinį

Aukso medalio laimėtoja interlytė I. Khelif atskleidė savo švelniąją pusę: pasirodė su makiažu

2024-08-27 14:51 diena.lt inf.

Nors Alžyro boksininkė Imane Khelif buvo pavadinta „biologiniu vyru“, neseniai pasibaigusiose Paryžiaus olimpinėse žaidynėse iškovojo savo šalies aukso medalį. Po apkalbų sportininkė nusprendė parodyti savo švelniąją pusę.

Scanpix, I. Khelif instagramo nuotr.

Boksininkė matė, kaip kyla klausimų dėl jos lyties, kai ji laimėjo bokso kovą. Tačiau tai nesutrukdė I. Khelif visiškai sutelkti dėmesio į veiksmą ringe.

Kai tik baigėsi Paryžiaus olimpinės žaidynės, I. Khelif pateikė ieškinį dėl priekabiavimo internete, kartu įtraukdama į jį „Tesla“ savininką Eloną Muską ir garsiąją britų autorę JK Rowling.

Nors diskusijos ir ginčai dėl jos lyties tęsiasi, internete paplito vaizdo įrašas, kuriame sportininkė parodė kitokią savo pusę. 

 

 

Vaizdo įraše I. Khelif buvo pasidažiusi. Ji pasiryškino savo akis rausvais akių šešėliais, prie jų priderino lūpų dažus ir sidabrinę grandinėlę. I. Khelif savo įvaizdį papildė aukso medaliu, kurį ji iškovojo rugpjūčio 9 d. Paryžiuje vykusiame moterų pusvidutinio svorio turnyre. Ji taip pat buvo užsidėjusi gėlėtus žiedinius auskarus, kurie derėjo prie jos aprangos.

Socialiniame tinkle „X“ daugelis žmonių gyrė naująją I. Khelif išvaizdą, teigė, kad boksininkė neturėtų siekti, kad jos išvaizda atrodytų moteriškesnė. „Labai stulbinanti moteris. Internetas skolingas jai atsiprašymą“, – rašė komentatorius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Geriau tegu šitas mužikas pasirodo

su DNR testu
0
0
sunku tam machmudui

kas rytą reikia skusti barzdą ir depiliuoti krūtinę
3
0
Visi komentarai (2)

Daugiau naujienų