Pereiti į pagrindinį turinį

Geriausias 2013 metų Baltijos šalių pulo žaidėjas - trylikametis

2013-11-19 09:59 diena.lt inf.
Vyrų varžybų nugalėtojas 13-metis M.Magi Vyrų varžybų nugalėtojas 13-metis M.Magi Vyrų varžybų nugalėtojas 13-metis M.Magi Vyrų varžybų nugalėtojas 13-metis M.Magi

Taline vykęs finalinis etapas užbaigė 2013 metų Olybet Baltijos pulo lygos varžybas. Varžybose dalyvavo geriausi šių metų pulo meistrai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos ir Baltarusijos.

Tarp 32 stipriausių vyrų į pusfinalį prasibrovė lietuvis Paulius Tamkevičius, latvis Peteris Ermansonas, estai Markas Magi ir Denisas Grabe. Visus nepriekaištingu žaidimu stebinęs trylikametis M. Magi pusfinalyje 13:11 nugalėjo savo kraštietį, o finale 13:8 įveikė latvį P. Ermansons.

Paulius Tamkevičius ir Denisas Grabe tarpusavy pasidalino trečiąsias varžybų vietas. P. Tamkevičius Lietuvos reitinge šiuo metu užima 9 poziciją.
Moterų grupėje tarp 14 sportininkių Lietuvą atstovavo Jūratė Juodžbalytė bei daugkartinė Lietuvos čempionė ir reitingo lyderė Agnė Jarušauskaitė. Pastaroji šiose varžybose kaip ir P. Tamkevičius iškovojo bronzos medalį.

Moterų finale pergalę šventė Lenkijos sportininkė Katarzyna Wesolowska, rezultatu 10:7 įveikusi mūsų kaimynę latvę Anna Prisjažnuka.

Olybet Baltijos pulo lyga – tai jau trečius metus iš eilės organizuojamos tarptautinės pulo varžybos, susidedančios iš keturių atkrintamųjų ir finalinio etapo. Varžybas organizuoja Lietuvos pulo ir Estijos bei Latvijos biliardo federacijos, padedamos kitų šalių biliardo asociacijų bei rėmėjų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų