Pereiti į pagrindinį turinį

I.Zaleckiui – nepasitikėjimas

2009-12-17 05:00
Irenijus Zaleckis.
Irenijus Zaleckis. / DMN nuotr.

Klaipėdos visuomeninės sporto tarybos (KVST) nariai pareiškė nepasitikėjimą miesto Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjui Irenijui Zaleckiui, viešai pareiškusiam, kad asmeniškai nusprendė, kas bus geriausias 2009 metų Klaipėdos sportininkas.

Tarybos pirmininkas Saulius Budinas patvirtino, kad narių nuomonę atspindintį raštą perduos savivaldybės administracijai.

KVST narius papiktino neskaidrūs rinkimai, vedėjo savavaliavimas, tarybos, kurioje yra daugelio miesto sporto šakų atstovai, ignoravimas.

"Norime, kad būtų atkreiptas dėmesys į vadovo nesiskaitymą su kitais specialistais, – piktinosi S.Budinas. – Rezultatai, kurie daugeliui buvo netikėti, supriešino sporto visuomenę".

Anot pirmininko, bus siekiama, kad Kūno kultūros ir sporto skyrius iki balandžio 1 dienos parengtų aiškius nuostatus, pagal kuriuos būtų renkami geriausi sportininkai.

I.Zaleckis "Klaipėdai" teisinosi, kad išrinkdamas geriausius atletus, atsižvelgė į jų rezultatus ir dėl paskelbto dešimtuko nė kiek nesigaili.

"Pagrindinis kriterijus – Europos suaugusiųjų varžybose iškovoti medaliai – buvo stipriausias koziris sunkiaatlečiui R.Vyšniauskui, – tvirtino vedėjas, – todėl jis turėjo būti aukščiau nei Europos jaunimo pirmenybėse čempionės vardą iškovojusi Lina Grinčikaitė."

Kartu I.Zaleckis spėjo, kad jam pareikštas nepasitikėjimas yra ir politinis žingsnis prieš rinkimus į savivaldybę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų