Pereiti į pagrindinį turinį

„Kauno Ąžuolas-KTU“ nelengvai įveikė panevėžiečius

2019-03-09 21:09 diena.lt inf.

Šeštadienį Lietuvos rankinio lygoje Garliavoje „Kauno Ąžuolas-KTU“ nelengvai įveikė Panevėžio „Grifą“ 40:35 (20:16).

rankiniolyga.lt nuotr.

Namų sirgalių nuostabai priešpaskutinėje lygos lentelės vietoje esantis „Grifas“ parodė nagus aikštelės šeimininkams. Iki kėlinio vidurio rezultatas buvo lygus (8:8). Netrukus panevėžiečiai net išsiveržė į priekį, tačiau iki kėlinio pabaigos Kauno komanda įstengė rezultatą išlyginti ir persverti savo naudai. Kėlinys baigėsi rezultatu 20:16.

Antrasis kėlinys aikštelės šeimininkams buvo lengvesnis, vienu metu komandas skyrė 9 įvarčiai, tačiau Panevėžio rankininkai iki kėlinio pabaigos vėl sugebėjo sumažinti šį skirtumą iki 5. Rungtynės baigėsi 40:35

„Sunkios rungtynės, nors ir varžovas yra iš antrosios lentelės pusės. Mes turbūt to neįvertinome. Buvo sunku susikaupti po kelių pastarųjų pralaimėjimų. Tad džiaugiamės pergale, tačiau nesidžiaugiame žaidimo kokybe ir tikimės, kad iki atkrintamųjų ji pagerės“, - neslėpė „Kauno Ąžuolo-KTU“ treneris Darius Talačka.

„Šiandienos rungtynes atspindi rezultatas: daug įvarčių tiek įmesta, tiek pramesta. Abiejų komandų gynyba buvo prastoka, pirmajame kėlinyje savo žaidimu buvome patenkinti labiau, tačiau po to mus pakirto nuovargis. Sveikiname KTU“, - reziumavo Panevėžio „KKSC-RSSG Grifo“ treneris Mindaugas Vėta.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų