Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdietėms – nusipelniusių trenerių vardai

2008-12-08 09:00

Aukščiausi Lietuvoje – nusipelniusių trenerių – vardai buvo suteikti dviem Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos specialistėms – Ramunei Kumpienei ir Dianai Anužienei.

Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Algirdas Raslanas garbės ženkliukais klaipėdietės apdovanojo už Lietuvos merginų iki 18 metų pergalę Europos pirmenybėse.

R.Kumpienė buvo čempionių komandos vyriausioji trenerė bei į rinktinę patekusių Marinos Solopovos, Gintarės Mažionytės ir Linos Pikčiūtės, žaidžiančių Klaipėdos "Lemminkainen" ekipoje, ugdytoja.

Neseniai su aktyviuoju krepšiniu atsisveikinusi D.Anužienė rinktinei parengė dvi krepšininkes – Eglę Šikšniūtę ir Inesą Visgaudaitę.

Prisipažinusi, kad nusipelniusios trenerės vardas nebuvo staigmena, D.Anužienė sakė, jog, net praėjus kelioms dienoms, negali apsiprasti su pasikeitusiu statusu.

"Daug specialistų nusipelniusio trenerio vardo nesulaukia per visus darbo metus, o aš mergaites treniruoju tik penkerius metus, – sakė daug metų Klaipėdos "Universiteto", "Žuvėdros" ir "Lemminkainen" krepšinio komandose rungtyniavusi D.Anužienė. – Tai, kad už pergalę Europos čempionate bus suteiktas garbingas vardas, buvo žinoma dar vasarą, kai merginos iškovojo aukso medalius. Bet reikės nemažai laiko, kol apsiprasiu su tuo, kad esu nusipelniusi trenerė."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų