Pereiti į pagrindinį turinį

Krepšinio mėgėjams dienraščio turnyre padeda asai

2009-05-12 09:00
Nepasididžiuoja: su profesionaliuoju sportu atsisveikinęs S.Štombergas neatsisako pažaisti mėgėjų varžybose.
Nepasididžiuoja: su profesionaliuoju sportu atsisveikinęs S.Štombergas neatsisako pažaisti mėgėjų varžybose. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Europos bei Eurolygos čempionas, buvęs žalgirietis Saulius Štombergas nesulaikomas ir dienraščio "Kauno diena" krepšinio turnyre.

Per pirmąsias trejas "Kauno dienos" Didžiosios taurės A grupės rungtynes S.Štombergas pelnė 84 taškus (vid. 28), o jo ekipa "TopSport-ARX Baltica" iškovojo tris pergales, užsitikrino 1-ąją vietą ir kelialapį į atkrintamąsias varžybas.

Kartu su S.Štombergu rungtyniauja buvę bendražygiai Kauno "Žalgiryje" bei "Atlete" – Tomas Masiulis, Vaidas Jurgilas, Singaras Tribė, Vaidas Stiga, Dainius Staugaitis.

Didžiosios taurės rungtynėse mėgėjų ekipai gali padėti daugiausiai 3 profesionalai iš elitinių šalies bei užsienio lygų.

Todėl žinomų krepšininkų yra ir kitose komandose: "Voluktei" atstovauja Vidas Ginevičius, Darius Maskoliūnas, Nerijus Karlikanovas, Mindaugas Burneika, Nerijus Zabarauskas, "Eternitui" – Paulius Parachomikas, Tomas Čerkunovas, "Forto sienai" – Egidijus Dimša, Paulius Počiuipa, Tomas Rinkevičius, "Etapui-Triobet.com" – Siimas Sander Vene, Darius Sirtautas, KTU-"Žalvariui" – Vytenis Čižauskas.

Kauniečiai į savo gretas pakvietė ir "legionierius" iš Klaipėdos "Neptūno", Kėdainių "Nevėžio", Vilniaus "Sakalų", Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempiono "Prienų" klubo.

Per rungtynes su VDU-2 ekipa "Sakalų" puolėjas, LKL "Oro karalius" Arvydas Šikšnius surinko 23 taškus.

Šiandien baigsis varžybos grupėse, kitame etape, be "TopSport-ARX Baltica" krepšininkų, rungtyniaus "Eternitas", KTU-Žalvaris", "Etapas-Triobet", "Forto siena", "Voluktė", VDU-2 ir KTU "Plienas".

Mažosios taurės turnyrą pradėjo 41 komanda. Į ketvirtfinalį jau pateko "Patvanka", "Atletas", KK "Lukšiai" ir KM "Aisčiai-92".

Gegužės 20-ąją paaiškės "Kauno dienos" Supertaurės turnyro dalyviai. Šioms varžyboms ekipos krepšininkus galės registruoti be jokių apribojimų, todėl tikimasi dar daugiau intriguojamų dvikovų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų