Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuva prieš Ispaniją: viskas arba nieko

2009-09-14 18:08
Lietuva prieš Ispaniją: viskas arba nieko
Lietuva prieš Ispaniją: viskas arba nieko / ABC.es nuotr.

Tiek lietuviams, tiek ispanams per pirmadienio dvikovą žūtbūt reikia pergalės, kad patektų į Europos krepšinio čempionato ketvirtfinalį, rašo laikraštis "La Nueva España".

Pasak leidinio, Ispanijos rinktinė daugiau negali pralaimėti, jeigu nori pelnyti aukso medalius. Tačiau artimiausi du varžovai nėra iš piršto laužti. Nors Lietuvos rinktinė Europos krepšinio čempionate žaidžia blankiai ir kol kas iškovojo tik vieną pergalę, jie sugebėjo triuškinamai įveikti ispanus per draugiškas varžybas Vilniuje. Tuo tarpu Lenkijos komanda žaidžia namuose ir turi savo aikštės pranašumą.

„Ispanija neturėtų nuvertinti lietuvių. Nors Ramūno Butauto auklėtiniai dar neparodė savo geriausio žaidimo, jie yra viena pavojingiausių komandų po Kroatijos ir Turkijos rinktinių, - rašo „La Nueva España“. - Nors lietuviai antrame etape dar nepasiekė nė vienos pergalės, pirmadienio varžybos gali atverti jiems kelią į ketvirtfinalį.“

Pasak „La Nueva España“, Ispanijos rinktinei reikėtų pasistengti įtraukti į žaidimą krepšininkus nuo atsarginių žaidėjų suolelio. Šioje komandoje beveik nėra atsarginių žaidėjų, kurie galėtų išeiti į aikštelę ir pelnyti daugiau nei penkis taškus. Tokie ryžtingi krepšininkai kaip Jorge Garbajosa ir Raulis Lopezas nuo Europos krepšinio čempionato pradžios tepelnė po tris taškus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų