Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos lankininkui - Didžiojo prizo etapo medalis

2009-05-25 12:52
Lietuvos lankininkui - Didžiojo prizo etapo medalis
Lietuvos lankininkui - Didžiojo prizo etapo medalis / llf.lt nuotr. V.Šigauskas antrajame Europos taurės etape iškovojo sidabro medalį.

Bulgarijos sostinėje Sofijoje vykusiose Europos Didžiojo prizo („Grand Prix“) antrojo etapo varžybose Kauno lankininkai ir vėl garsino Lietuvos vardą. Individualioje įskaitoje Vladas Šigauskas iškovojo sidabro medalį.

Varžybose dalyvavo 137 lankininkai iš 17 pasaulio šalių.

Lietuvos lankininkų federacija (LLF) informavo, kad aštuntfinalio dvikovoje V.Šigauskas 112:101 nugalėjo Serbijos lankininką S.Maticą, ketvirtfinalyje 115:111 - Rumunijos atstovą G.Puską. Pusfinalyje kaunietis kovojo su Ispanijos sportininku Navarro Juan Francisco ir nugalėjo jį rezultatu 113:111. Finale Vladas Šigauskas susitiko su šauliu iš Belgijos Kyritso Glou Samu ir pralaimėjo jam rezultatu 112:113.

Lietuvos sportininkas iš Kauno šaudymo iš lanko asociacijos V.Šigauskas Europos Didžiojo prizo varžybas baigė aukštai iškelta galva. Be individualioje įskaitoje laimėto sidabro medalio, mišrių komandų įskaitoje kartu su žmona Jelena Babinina, kaip jau skelbta, iškovojo trečiąją vietą ir pasipuošė bronzos apdovanojimais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų