Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos varžovų komandoje – tikra painiava

2009-08-31 16:47
Lietuvos varžovų komandoje – tikra painiava
Lietuvos varžovų komandoje – tikra painiava / "Shutterstock" nuotr.

Bulgarijos krepšinio rinktinės pagrindinis įžaidėjas, natūralizuotas amerikietis Earlas Rowlandas turi dvi gimimo datas, pranešė leidinys „Przegląd Sportowy“.

Prieš porą metų Jungtinėse Valstijose sportininkas buvo žinomas kaip 190 cm ūgio vyras, gimęs 1980-aisiais. Dabar pagal oficialius dokumentus jo ūgis yra 188 cm, o amžius - 26-eri. Peršasi išvada, kad Bulgarijoje šis amerikietis atjaunėjo trejais metais ir sumažėjo dviem centimetrais, ironizuoja „Przegląd Sportowy“.

Bulgarijos rinktinė jau ne pirmą kartą atsiduria žiniasklaidos dėmesio centre. Treneris Pini Gershonas neseniai išmetė iš komandos Kalojaną Ivanovą, o jo brolis Dejanas įsižeidė ir pareiškė, kad irgi nežais. Po kurio laiko broliai grįžo į rinktinę ir netgi sutiko sumokėti pinigines baudas.

Bulgarijos rinktinėje žaidžiantis kitas natūralizuotas amerikietis Ibrahimas Jaaberis atsisakė dalyvauti Europos krepšinio čempionate dėl religinių motyvų. Jis yra tvirtai tikintis musulmonas, todėl šventąjį Ramadano mėnesį privalo gyventi itin santūriai. Beveik visą rugsėjį nuo aušros iki saulėlydžio jis negalės valgyti, gerti ir turėti lytinių santykių. Krepšininkas lydės savo rinktinę į Lenkiją, bet aikštelėje nepasirodys.

Bulgarijos rinktinė į Europos krepšinio čempionatą grįžta po ketverių metų pertraukos. Garsaus ir charizmatiško trenerio P.Gershono vadovaujama komanda per atrankos varžybas įveikė Italijos ekipą ir pateko į D grupę, kurioje taip pat žaidžia Lietuva, Lenkija ir Turkija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų