Pereiti į pagrindinį turinį

L.Kleiza: čempionate pasistengsiu valdyti emocijas

2009-09-04 11:08
L.Kleiza: čempionate pasistengsiu valdyti emocijas
L.Kleiza: čempionate pasistengsiu valdyti emocijas / Gedimino Bartuškos nuotr.

Linas Kleiza ketvirtadienio vakarą "Siemens" arenoje jautėsi šeimininkas - įspūdingai žaidė žaidimą, už kurį gauna milijonus, stumdėsi su varžovais ir užvedinėjo sirgalius.

Kai trečio kėlinio pradžioje L.Kleiza per keturias minutes vienas pats surinko 10 taškų, ispanų akyse liepsna gerokai prigeso. Taraninio puolėjo įkvėpti lietuviai nemažino apsukų ir solidžiai atsirevanšavo už nesėkmę Sevilijoje.

"Ispanai nepratę žaisti išvykose. Jie visada žaidžia namuose ir visada visus triuškina. Šiandien jie pamatė, kad gali būti ir kitaip. Jie patys buvo įsitempę, nervinosi", - po rungtynių aiškino L.Kleiza.

Emocingasis puolėjas taip aiškino apie konfliktus su Jorge Garbajosa ir kitais ispanų žaidėjais.

"Aš visada buvau emocingas ir niekada to neslepiu. Žinoma, suprantu, kad Europos čempionate jos gali pridaryti bėdų. Tačiau ne vaikas esu. Viskas bus gerai", - užtikrino 19 taškų į ispanų krepšį įmetęs L.Kleiza.

Kalbėdamas apie rinktinės žaidimą, krepšininkas džiaugėsi pagerėjusiu pataikymu.

"Atmosfera buvo fantastiška. Žiūrovai mus labai palaikė ir įpareigojo žaisti gerai. Šiandien parodėme, kad pačiu laiku įgyjame gerą formą. Tačiau ši pergalė, kad ir kokia didelė, nieko nereiškia. Pirmadienį viskas prasidės iš naujo", - tikino daugiausiai taškų per pasirengimo laikotarpį rinkęs Lietuvos rinktinės žaidėjas.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų