Pereiti į pagrindinį turinį

M.Stankevičius: žaisti su rinktine tikrai noriu

2011-08-10 16:13
M.Stankevičius: žaisti su rinktine tikrai noriu
M.Stankevičius: žaisti su rinktine tikrai noriu / sslazio.it nuotr.

Lietuvos futbolo rinktinė trečiadienį draugiškas rungtynes žais be trijų futbolininkų: Mariaus Stankevičiaus, Tomo Danilevičiaus ir Darvydo Šerno. Birželio mėnesį M.Stankevičius ir T.Danilevičius atvirai išsakė savo nuomones apie LFF ir trenerių darbą. Dabar pasigirdo kalbų, kad žaidėjai gali nežaisti dėl nesutarimų rinktinėje.

M.Stankevičus sako, kad taip tikrai nėra. "Kas buvo tas buvo. Po rungtynių būni įpykęs, suirzęs, kartais prišneki konors, tačiau žaisti su rinktine aš tikrai noriu ir visuomet, kai galiu, atvažiuoju," - sakė dabar Italijoje esantis M.Stankevičius.

Gydosi traumą

Pasak futbolininko vienintelė ir pagrindinė priežastis, dėl kurios jis nedalyvaus trečiadienio susitikime su Armėnijos rinktine - trauma. "Dabar aš stengiuosi išsigydyti traumą. Man raumenų uždegimas. Jei galėčiau, tikrai atvažiuočiau ir žaisčiau," - tvirtino M.Stankevičius.

"Net dabartinis mano klubas manęs neregistravo UEFA  Europos lygos atrankos varžyboms," - pabrėžė futbolininkas.

Rugpjūčio 16-17 ir 23-24 dienomis M.Stankevičiaus Romos "Lazio" dalyvaus UEFA  Europos lygos atrankos rungtynėse. "Aš noriu išsigydyti traumą ir tinkamai pasiruošti artėjančiam sezonui," - teigė M.Stankevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų