Pereiti į pagrindinį turinį

Paryžiaus paralimpinių žaidynių organizatoriai pranešė pardavę virš 2 mln. bilietų

2024-08-27 20:21

Paryžiaus paralimpinių žaidynių organizatoriai antradienį paskelbė, kad artėjant žaidynių atidarymui parduota daugiau kaip du milijonai bilietų.

AP nuotr.

„Jau pardavėme apie du milijonus bilietų, ir tai yra gerai. Stadionai bus pilni“, – spaudos konferencijoje sakė Paryžiaus olimpiados organizacinio komiteto vadovas Tony Estanguet (Tonis Estangė) kartu su Tarptautinio paralimpinio komiteto (TPK) prezidentu Andrew Parsonsu (Endriumi Parsonsu).

Į paralimpines žaidynes, kurių atidarymo ceremonija Paryžiaus centre vyks trečiadienį, dar liko neparduota 500 tūkst. bilietų.

Daugiausiai bilietų parduota į aklųjų futbolą, tekvondo, dviračių sporto, šaudymo, triatlono ir jojimo varžybas.

Pirmadienį organizatoriai pardavė daugiau bilietų į paklausiausius renginius, kurie vyks tokiose vietose kaip Didieji rūmai, kur per olimpines žaidynes vyko fechtavimo ir tekvondo varžybos, ir Versalio rūmai.  

Po olimpinių žaidynių daugelis šių vietų buvo specialiai pritaikytos judėjimo negalią turintiems žmonėms.

„Kartais, kalbant apie paralimpines sporto šakas, pirmoji žiūrovų reakcija būna nuostaba (...) tada atsiranda ryšys tarp to, ką jie mato žaidimo aikštelėje, ir jų pačių“, – sakė A. Parsonsas.

Organizatoriai tikina, kad bus užpildyta daugiau vietų.

„Žinau, kad mes ir toliau pardavinėsime bilietus, net ir vykstant renginiams ir iki pat jų pabaigos, kaip ir olimpinėse žaidynėse“, – sakė T. Estanguet.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų