Pereiti į pagrindinį turinį

Pjongčangas: anksti suklupęs M.Strolia nefinišavo, triumfavo Norvegija

2018-02-11 08:17 diena.lt inf.

Sekmadienio rytą Pjongčango olimpinėse žaidynėse savo starto sulaukė ir Mantas Strolia. Lietuvis slidinėjimo 15 km + 15 km rungtyje (skiatlonas) distancijos nebaigė.

Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia Mantas Strolia

Lietuvis suklupo ir neišsilaikė ant slidžių jau varžybų pradžioje ir tai jį nubloškė į paskutines vietas. Ties 21-uoju kilometru M.Strolia buvo aplenktas ratu ir užėmė 64-ąją vietą.

Įdomu, kad olimpiniu čempionu tapęs norvegas Simenas Hegstadas Kruegeris taip pat krito ir pametė slidę distancijos pradžioje, tačiau sugebėjo atsitiesti ir fantastiškai finišavo.

Sidabru ir bronza taip pat džiaugėsi Norvegijos atstovai – Martinas Sundby, atsilikęs 8 sek. ir Hansas Christeris Holundas, nuo čempiono atsilikęs 9,9 sek.

Iš viso šioje rungtyje startavo 68 sportininkai. Nefinišavo penki slidininkai.

31 metų atletas startuos dar keturiose distancijose: sprinto ir sprinto estafetės bei asmeninėse 15 km lenktynėse laisvu stiliumi ir 50 km distancijoje klasika.

M.Stroliai tai antras pasirodymas olimpinėse žaidynėse. 31-erių sportininkas jau dalyvavo Vankurio žaidynėse.

Sekmadienį taip pat startuos Tomas Kaukėnas ir Vytautas Strolia, kurie pasirodys vyrų biatlono 10 kilometrų sprinte.

Iš viso Lietuvai olimpinėse žaidynėse atstovauja 9 sportininkai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų