Pereiti į pagrindinį turinį

Rinktinę į priekį ves aukštaūgis

2008-06-19 09:00

Rinktinę į priekį ves aukštaūgis

Talentingiausi Lietuvos krepšinio aštuoniolikmečiai baigė pirmąją treniruočių stovyklą Giruliuose ir pasirengimą Europos čempionatui šią savaitę tęsia Kaune.

Atvyko ir lyderiai

Lietuvos rinktinės kandidatai Europos jaunių (iki 18 metų) čempionatui rengiasi nuo birželio 7-osios. Po fizinių pratybų Klaipėdos pajūryje, Giruliuose, komanda jau daugiau treniruojasi su krepšinio kamuoliu Kaune.

„Viską šiek tiek apsunkino kandidatų sąrašas, – mintimis dalijosi rinktinės strategas Vitoldas Masalskis. – Iš pradžių, spaudžiamas Lietuvos krepšinio federacijos, sudariau tik preliminarų atletų sąrašą, dabar jis yra kur kas didesnis. Stovykla taip pat nevyko visu pajėgumu, nes prie rinktinės tik birželio 13-ąją prisijungė paskutinieji kandidatai – Donatas Motiejūnas ir Tautvydas Šležas.“

LKF jaunių rinktinei Senojo žemyno pirmenybėse, kurios Graikijoje prasidės liepos 19 d., iškėlė uždavinį užimti 5–8 vietą. Tačiau V.Masalskis įsitikinęs, kad galima pasiekti ir daugiau.

„Vadovaujuosi principu: siek neįmanomo – pasieksi maksimumą. Aptarę reikalus su visa komanda, manome, kad galime užlipti ir ant prizininkų pakylos“,

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų