Pereiti į pagrindinį turinį

R.Leleivytė ir D.Žiliūtė finišavo pirmajame dešimtuke

2009-08-23 20:15
R.Leleivytė ir D.Žiliūtė finišavo pirmajame dešimtuke
R.Leleivytė ir D.Žiliūtė finišavo pirmajame dešimtuke / Mindaugo Ažušilio nuotr. R.Leleivytė ir D.Žiliūtė atstovauja tai pačiai komandai.

Prancūzijoje įvykusiose pasaulio moterų dviračių taurės devintojo etapo lenktynėse dvi Lietuvos atstovės, atstovaujančios „Safi-Pasta Zara Titanedi“ komandai, finišavo pirmajame dešimtuke - Rasa Leleivytė užėmė aštuntąją vietą, o Diana Žiliūtė finišavo devintoji.

Taip pat šioje grupėje finišavo ir 32-ąją vietą užėmusi Inga Čilvinaitė („Safi-Pasta Zara Titanedi“). Visos trys lietuvės nuo antrąjį etapą šiame sezone laimėjusios britės Emmos Pooley atsiliko 2 minutes ir 33 sekundes.

114,6 km distanciją įveikusi per 3 valandas 18 minučių 39 sekundes E.Pooley lygiai pustrečios minutės aplenkė antrąją ir trečiąją vietas užėmusias pasaulio taurės varžybų lyderes - atitinkamai olandę Mariannę Vos bei švedę Emmą Johansson.

Dar trys lietuvės - Modesta Vžesniauskaitė („Bigla Cycling Team“), Svetlana Pauliukaitė („Safi-Pasta Zara Titanedi“) ir Urtė Juodvalkytė („Fenix“) - nebuvo klasifikuotos, nes pirmoji su grupele dviratininkių pavėlavo finišuoti, o kitos dvi nebaigė lenktynių.

Užėmusi antrąją vietą Prancūzijoje olandė M.Vos tapo lydere bendroje pasaulio taurės varžybų įskaitoje. Ji surinko 383 taškus ir 12 taškų aplenkė į antrąją vietą smuktelėjusią švedę E.Johansson. Trečiojoje pozicijoje su 173 taškais lieka olandė Kirsten Wild.

Pirmuosius 18 taškų pelniusi R.Leleivytė užima 45-ąją vietą, D.Žiliūtė su 15 taškų yra 52-oji, o M.Vžesniauskaitė bendroje planetos taurės varžybų įskaitoje (tarp 122 dviratininkių) su 12 taškų smuktelėjo į 61-ąją poziciją iš 59-osios.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų