Pereiti į pagrindinį turinį

R.Šiškausko šventinis noras – pailsėti

2008-12-24 09:00
R.Šiškausko šventinis noras – pailsėti
R.Šiškausko šventinis noras – pailsėti / Roko Medonio nuotr. Įvertino: R.Šiškauskas pripažintas naudingiausiu Vieningosios lygos "Promo" taurės varžybų žaidėju.

Ramūnui Šiškauskui skirta naudingiausiojo žaidėjo statulėlė tapo Maskvos CSKA žaidėjų juokelių objektu. "Tiesiog pamiršo nuo dugno nuplėšti kainą", – juokų priežastį atskleidė lietuvis.

R.Šiškauską žurnalistai pripažino naudingiausiuoju Vieningosios lygos "Promo" taurės varžybų, kurias laimėjo CSKA ekipa, žaidėju. Balsavimas vyko per pertrauką, kai spaudos darbuotojai dar nežinojo, kad nedidelę traumą patyręs R.Šiškauskas nebegrįš į aikštę. Tačiau ir per pirmą pusę vienas geriausių Lietuvos krepšininkų spėjo surinkti 11 taškų, o per visą turnyrą buvo bene stabiliausias CSKA žaidėjas.

Turnyro finale CSKA krepšininkai 70:66 (19:12, 17:19, 18:11, 16:24) įveikė Maskvos srities "Chimki" ekipą. Trečiąją vietą užėmė Kijevo "Kyiv" (Ukraina) komanda, mažajame finale 86:73 (21:16, 16:26, 33:15, 16:16) nugalėjusi Maskvos "Dinamo" (Rusija) klubą su dviem Lietuvos krepšininkais.

– Ramūnai, kas nutiko antrame kėlinyje? – dienraštis pasiteiravo R.Šiškausko.

– Šiek tiek patempiau dešinės kojos raumenį. Truputį skaudėjo, todėl, pasitaręs su gydytoju, nusprendžiau nerizikuoti.

– Bet tai nesutrukdė tapti naudingiausiuoju turnyro žaidėju.

– Malonu jį gauti, bet manau, kad buvo ir rimtesnių pretendentų. Juk nežaidžiau svarbiausių rungtynių trečiojo ir ketvirtojo kėlinio.

– Kaip vertinate visą turnyrą?

– Visada smagu laimėti. Kiekvienose varžybose, kur dalyvaujame, sau keliame tą patį tikslą. Pastaruoju metu buvome patyrę kelis pralaimėjimus, tad norėjosi grįžti į pergalių kelią. Žaidėme prieš geras komandas, laimėjome visas rungtynes, todėl nuotaika tikrai nebloga.

Be abejo, laikas turnyrui šiek tiek keistas. Daugeliui jau norėtųsi važiuoti namo ir ilsėtis, bet, jei klubas nusprendė, kad verta žaisti tokiose varžybose, mes ir žaidžiame. Galima tai vertinti kaip savotišką išbandymą.

– Visi sako, kad tokiu metu atostogų ypač norisi nacionalinėms komandos vasarą atstovavusiems žaidėjams. Ir jūs jaučiatės taip pat?

– Manau, kad atsipūsti norisi visiems. Aš ne išimtis. Labai laukiu tų laisvų dienų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų