Pereiti į pagrindinį turinį

Šokėjai siekė „Žuvėdros“ taurės

2009-05-26 10:05
Lygis: į uostamiestį susirinko beveik visi stipriausi šalies šokėjai.
Lygis: į uostamiestį susirinko beveik visi stipriausi šalies šokėjai. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Savaitgalį Klaipėdos universiteto Menų fakulteto šokių salėje rungtyniavusios sportinių šokių poros kovojo dėl „Žuvėdros“ taurės.

Rungtyniauti susirinko didelė galybė šokėjų – 301 pora iš Lietuvos, Latvijos ir Rusijos.

Jaunimo grupėje sau lygių neturėjo klaipėdiečiai Tauras Tunyla ir Domantė Stankevičiūtė.

Jaunesnių dalyvių grupėse uostamiesčio šokėjai irgi nesnaudė – pirmąsias vietas užėmė Arnas Meliešius ir Kamilė Narušytė (jaunučių I grupė E4), Donatas Rimkus ir Klaudina Žvingilaitė (jaunių I grupė E4), Jurijus Proskurinas ir Agnė Alseikaitė (jaunių II grupė E4).

Antri buvo: Domantas Razgaitis ir Eva Puplevičiūtė (jaunučių I grupė E6), Vladas Voroninas ir Viktorija Zinovjeva (jaunių I D grupė), Dovydas Štombergas ir Radvilė Būgaitė (jaunių II grupė E4), Rokas Bražinskas ir Aušra Dobilinskaitė (jaunių II D grupė).

Nemažas būrelis klaipėdiečių užėmė trečiąsias pozicijas: Gustas Grencevičius ir Margarita Rimaitė (jaunučių I grupė E4), Dominykas Garbaliauskas ir Eglė Bertulytė (jaunučių II D grupė), Aurimas Brazauskas ir Karina Manafova (jaunių I grupė E4), Marius Matulis ir Radvilė Stankevičiūtė (jaunių I grupė E6).

Dalyviai nuo vaikų iki jaunimo pagal amžių ir meistriškumą buvo suskirstyti į dvidešimt grupių.

Klaipėdos šokėjų trenerė Daina Bertulienė pasidžiaugė, jog dalyvavo tiek daug mėgstančių šokti: „Ypač daug susirinko pačių mažiausių šokėjėlių. Apskritai dalyvavo beveik visos pajėgiausios poros. Kova tarp jų papuoštų bet kurį turnyrą. Varžybos sėkmingos buvo klaipėdiečiams, iškovojusiems nemažai laurų.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų