Pereiti į pagrindinį turinį

Tenisininkas J. Sockas iškovojo didžiausią savo karjeros pergalę

2017-03-18 12:57 diena.lt inf.

18 pasaulio raketė Jackas Sockas sugebėjo nugalėti Kei Nishikorį bei patekti į „BNP Paribas Open“ pusfinalį.

Jackas Sockas
Jackas Sockas / USA Today Sports nuotr.

JAV tenisininkas nugalėjo japoną 6:3, 2:6, 6:2 ir dėl vietos finale kausis su Rogeriu Federeriu.

„Džiaugiuosi, kad pirmąjį sezono pusfinalį sužaisiu viename mėgstamiausių savo turnyrų, – džiaugėsi J.Sockas. – Čia jaučiuosi labai gerai. JAV publika saviškius palaiko puikiai.“

Tai buvo pirmoji J.Socko pergalė prieš pirmojo ATP penketuko tenisininką karjeroje, o pusfinalyje jis susitiks su R.Federeriu, kuris ketvirtfinalio mačo nežaidė. 24 metų amerikietis kol kas sezoną pradėjo puikiai, o prieš Šveicarijos maestro dar nėra iškovojęs pergalės (0-2).

J.Sockas pakeliui link pusfinalio iškovojo itin sunkią pergalę prieš Grigorą Dimitrovą, o vėliau buvo per tašką nuo pralaimėjimo Malekui Jaziriui.

Prieš šį susitikimą JAV tenisininkas prieš pirmojo ATP penketuko tenisininkus buvo pralaimėjęs visus septynis kartus. Tai buvo vos trečiasis J.Socko „Masters“ serijos ketvirtfinalis karjeroje, o į pusfinalį jis pateko pirmąjį sykį.

„Jis labai gerai sužaidė savo padavimus, – po mačo kalbėjo K.Nishikoris. – Man sunkiai sekėsi atsakyti į jo smūgius, o tai jam buvo labai naudinga. Aš nepademonstravau savo geriausio teniso, tačiau reikia pripažinti, kad varžovas žaidė užtikrintai.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų