Pereiti į pagrindinį turinį

Traumą patyrusiam T.Delininkaičiui sezonas baigėsi

2009-05-25 18:19
Traumą patyrusiam T.Delininkaičiui sezonas baigėsi
Traumą patyrusiam T.Delininkaičiui sezonas baigėsi / www.bcbudivelnik.com nuotr. T.Delininkaitis (dešinėje) už komandos draugus sirgs ant atsariginų suolo.

Kijevo „Budivelnik“ lyderis iš Lietuvos Tomas Delininkaitis komandos draugų žaidimą Ukrainos krepšinio lygos (UBL) finale stebės iš šono - dėl kojos traumos jam sezonas jau baigėsi.

Rimanto Grigo treniruojamo „Budivelnik“ gynėjas T.Delininkaitis traumą patyrė UBL finalo su Krivoj Rogo „Krivbasbasket“ ekipa antrosiose rungtynėse, spėjęs sužaisti vos 4 min. Kijevo klubas pralaimėjo 72:81 ir serijoje iki trijų pergalių atsilieka 0:2. Trečioji dvikova Kijeve bus žaidžiama gegužės 27 d.

Vienas „Budivelnik“ vadovų Gediminas Navikauskas informavo, kad T.Delininkaičiui įplyšo užpakalinis šlaunies raumuo ir šį sezoną komandai jis padėti nebegalės. Tai - milžiniškas nuostolis Kijevo klubui, nes lygiavertės pamainos snaiperiui iš Lietuvos nėra. T.Delininkaitis - rezultatyviausias UBL žaidėjas, vidutiniškai pelnantis po 20 taškų. Be to, jis yra trečias pagal rezultatyvius perdavimus visoje lygoje (vid. 4,6 per rungtynes).

190 cm ūgio T.Delininkaitis, birželį švęsiantis 27-ąjį gimtadienį, yra įtrauktas ir į Lietuvos rinktinės kandidatų sąrašą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų