Pereiti į pagrindinį turinį

Veteranų komandose – žinomi krepšininkai

2013-04-19 19:00
Veteranų komandose – žinomi krepšininkai
Veteranų komandose – žinomi krepšininkai / Scanpix nuotr.

Sporto mėgėjai vėl turės galimybę pamatyti rungtyniaujantį vieną tituluočiausių Lietuvos krepšininkų Ramūną Šiškauską.

Šiandien Kauno kolegijos sporto salėje (Pramonės pr. 22) vyks Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) veteranų „35+“ čempionato varžybos dėl 1–2 ir 3–4 vietų. Mažajame finale 19 val. jėgas išmėgins „Plastenos“ ir „Ledi“ komandos, o 20.30 val. mače dėl aukso medalių susitiks „TPA Kaišiadorys“ ir „Auto Elektra“.

Kaišiadoriečių gretose – Sidnėjaus olimpiados bronzos medalio laimėtojas, Europos, dukart Eurolygos bei Lietuvos, Italijos, Graikijos ir Rusijos čempionas R.Šiškauskas.

Pusfinalyje „TPA Kaišiadorys“ 88:62 ir 98:63 eliminavo „Plasteną“ (R.Šiškauskas pelnė atitinkamai 13 ir 27 taškus), o „Auto Elektra“ 62:58, 65:81 ir 85:70 – „Ledi“ ekipą.

Rytoj šioje sporto salėje medalius išsidalys pajėgiausios KKML veteranų „40+“ pirmenybių komandos. 15 val. mažajame finale susitiks „Serksta-Lekėčiai“ ir „Policija“, o 16.30 didžiajame finale – „Patvanka“ ir „Neveronys“.

Visose ekipose – krepšinio aistruoliams gerai žinomi žaidėjai: Aurimas Palšis, Mindaugas Žalys, Rolandas Mačiulaitis, Gediminas Ramonas, Arvydas Venclovas, Romanas Brazdauskis, Darius Lukminas, Arūnas Šeferis, Gintaras Staniulis, Vaidas Stiga, Dainius Staugaitis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų