Pereiti į pagrindinį turinį

30 D.Šalengos taškų lėmė "TonyBet" pergalę prieš Rusijos ekipą

2013-09-25 06:54
D.Šalenga: širdyje jau seniai esu žalgirietis
D.Šalenga: širdyje jau seniai esu žalgirietis / Tomo Raginos nuotr.

Prienų „TonyBet“ krepšinio komanda pirmą kartą šiame sezone žaidė savo arenoje ir sirgalių akivaizdoje įveikė Triumph“ komandą iš Rusijos, praneša kvitrina.com.

Rungtynės prasidėjo „TonyBet“ komandos spurtu (6:0). Svečiai greitai sumažino atsilikimą iki 2 taškų (6:4). Tiesa, jiems padėjo ir aikštelės šeimininkai, kurie netaikliai mėtė baudos metimus. Vis tik po Gintaro Kadžiulio taiklių dviejų baudų „TonyBet“ įgijo 5 taškų pranašumą (9:4). Kėlinio viduryje rezultatas buvo lygus (10:10), o iki jo pabaigos likus  vienai minutei, jau vienu tašku (17:18) pirmavo svečiai. Vaidas Čepukaitis pataikė vieną baudą ir išlygino rezultatą (18:18), bet pirmąjį kėlinį dviejų taškų skirtumu (18:20) laimėjo svečiai.

Antrajame kėlinyje dažnai rezultatas buvo apylygis, bet kėlinio viduryje „Triumph“ krepšininkai įgijo keturių taškų pranašumą (24:28). Vis tik Prienų krepšininkai, iki antrojo kėlinio pabaigos likus  vienai minutei, ne tik išlygino rezultatą, bet ir pirmavo 5 taškais (37:32). Deja, išsaugoti pranašumo aikštelės šeimininkams nepavyko ir po dviejų kėlinių rezultatas buvo lygus (37:37).

Po didžiosios pertraukos „TonyBet“ krepšininkai perėmė iniciatyvą ir neišleido jos iki rungtynių pabaigos. Po trijų kėlinių aikštelės šeimininkai pirmavo 7 taškais (60:53).

Ketvirtojo kėlinio pradžioje „TonyBet“ komanda po Dainiaus Šalengos tritaškio įgijo 10 taškų pranašumą (63:53) ir neleido varžovams per likusį laiką priartėti mažiau negu 5 taškų skirtumu. Rungtynes „TonyBet“ krepšininkai laimėjo rezultatu 84:78.

„TonyBet“  komandoje nesulaikomas buvo Dainius Šalenga, kuris pelnė 30 taškų, 18 pridėjo Laimonas Kisielius, 10 – Gintaro Kadžiulio sąskaitoje, 9 pelnė Artūras Valeika, po 6 – Paulius Ivanauskas ir Martynas Linkevičius, po du – Antanas Udras ir Žygimantas Janavičius, 1 – Vaidas Čepukaitis.

„Triumph“ komandoje po 20 taškų įmetė Ivanas Lazarevas ir Dmitrijus Kulaginas, po 12 – Michailas Kulaginas ir Jeremy Čappelis, po 4 – Artiomas Kulaginas, Evgenijus Valijevas, Aleksejus Kurcevičius, 2 – Pavelas Spiridonovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų