Pereiti į pagrindinį turinį

A.Bagatskis: mes tragiškai metėme baudas

2011-08-21 02:25
A.Bagatskis: mes tragiškai metėme baudas
A.Bagatskis: mes tragiškai metėme baudas / Gedimino Bartuškos nuotr.

Latvijos krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Ainaras Bagatskis po pralaimėtų rungtynių tikino, kad už savo komandos žaidimą gėdos nejaučia.

„ Žaidėme prieš labai aukšto lygio žaidėjus. Visi žaidėjai šioje komandoje stiprūs. Mums tai šiek tiek trukdė rungtynių pradžioje. Buvome per daug atsargūs, lietuviai tai pajautė ir pradėjo mus spausti.

Lietuviai laimėjo kovą dėl kamuolių. Bendra statistika rodo, kad pralaimėjimas nėra tragiškas. Pirmoje rungtynių pusėje mūsų šeši aukštaūgiai atsikovojo labai mažai kamuolių. Pertraukos metu pasikalbėjome su vaikinais ir paaiškinome, kad žaidžiame ne su tokiu jau ir baisiu žvėrimi. Atsirado sportinė agresija. Viską sugadino mūsų tragiškas baudų metimų taiklumas. Ketvirtajame kėlinyje palyginus gerai gynėmės, tačiau praradome keturis žaidėjus dėl pražangų, todėl atsilaikyti negalėjo.

20 taškų atrodo nemažas skirtumas, tačiau nejaučiame gėdos dėl antrosios rungtynių dalies. Manau, kad šis mačas padės laimėti Europos čempionatą“, - sakė A.Bagatskis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų