Pereiti į pagrindinį turinį

D. Adomaitis: ruošėmės, kad paskutinė ataka priklausys D. Loganui

2016-10-31 07:04

Dainiaus Adomaičio galva šįvakar pasipuošė keliais žilais plaukais. Jo treniruojamas Klaipėdos „Neptūnas“ iššvaistė daugiau nei 20 taškų persvarą „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionato rungtynėse su Vilniaus „Lietuvos rytu“.

Vytauto Petriko nuotr.

Nepaisant to, klaipėdiečius lemiamu metu lydėjo sėkmė ir šiems pavyko palaužti oponentus iš sostinės.

„Žaidėjus galiu pagirti už pirmas 23 minutes. Tai buvo turbūt geriausios minutės šį sezoną, kalbant apie išpildymą. Taip pat galiu pagirti už paskutinės atakos gynybą. „Lietuvos rytas“ mače su Bilbao „Dominion Basket“ pralaimėdami 13 taškų nenuleido rankų ir persvėrė rezultatą. Tai – gera komanda, todėl pergalė šiandien yra saldi. Gynyba prieš D. Loganą buvo gera, bet vienu metu jį paleidome“, – mintimis dalijosi D. Adomaitis.

„Neptūnas“ padarė tik 8 klaidas. Vilniečiai kamuolį brangino dar labiau – padarė viso labo 4 klaidas.

„Norime branginti kamuolį, bet norime ir žaisti greičiau. Tai akcentuojame per rungtynes. Norime kontroliuoti žaidimo ritmą, o norint jį kontroliuoti, reikia laimėti kovą dėl atšokusių kamuolių ir nedaryti klaidų“, – drausmingu puolimu džiaugėsi D. Adomaitis.

Žurnalistų paklaustas, ar nebuvo netikėta, kad lemiamoje atakoje „Lietuvos rytas“ kliovėsi ne D. Loganu, o C. Fisheriu, Adomaitis prisipažino, kad tai jį kiek nustebino.

„Ruošėmės, kad paskutinė ataka priklausys D. Loganui. Džiaugiuosi, kad vyrai operatyviai sureagavo ir prisitaikė prie C. Fisherio“, – apie paskutinę ataką kalbėjo D. Adomaitis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų