Pereiti į pagrindinį turinį

Dopingo vartojimu apkaltintas P. Gasolis: tai skaudina

2015-09-29 13:29

Praėjusią savaitę vienas Prancūzijos laikraščio „Le Monde“ apžvalgininkas metė kaltinimus Europos čempionate dominavusiam Pau Gasoliui dėl galimo dopingo vartojimo.

Po tokių kaltinimų Ispanijos krepšinio federacija laikraščiui nutarė pateikti milijono eurų vertės ieškinį, o pats 35-erių krepšininkas šiuos įtarimus pavadino šlykščiais ir skaudinančiais.

„Kalbėti apie tai yra itin nemalonu ir netgi šlykštu. Tokios spekuliacijos atsiranda pirmą kartą mano karjeroje ir man labai dėl to gaila. Tai labai mane skaudina“, – sakė P. Gasolis.

Čikagos „Bulls“ puolėjas pridūrė, kad nemaloniai jautėsi ir po Europos čempionato finalo prieš Lietuvos rinktinę.

„Šie kaltinimai man primena akimirką, kai Lilyje buvau paskelbtas naudingiausiu čempionato žaidėju, o atsiimant apdovanojimą žiūrovai mane nušvilpė. Ko gero galėčiau visa tai priimti kaip komplimentus, tačiau šie komplimentai yra pateikiami labai bloga forma“, – teigė ispanas.

P. Gasolis neseniai pasibaigusiose Senojo žemyno pirmenybėse per susitikimą vidutiniškai pelnydavo po 25,6 taško, atkovodavo po 8,8 kamuolio, atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 35,7 naudingumo balo. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų