Pereiti į pagrindinį turinį

F. Campazzo išgyręs „Nuggets“ treneris: stebėti jį bus tikrai smagu

2020-12-07 10:36
basketnews.lt

Denverio „Nuggets“ vyriausiasis treneris Michaelas Malone'as prieš pirmąją sezono treniruotę komandai parodė trumpą vaizdo įrašą, kuriuo supažindino su septyniais klubo naujokais. Geriausią epizodą jis pasiliko vaizdo įrašo pabaigai.

D. Lukštos/basketnews.lt nuotr.

Tai buvo Facundo Campazzo, ugningas įžaidėjas, nuo 2014 metų priklausęs Madrido „Real“ klubui, o dabar gavęs šansą NBA, rašo „The Denver Post“.

„Kai esu prislėgtas, galiu tiesiog įsijungti F. Campazzo gražiausių epizodų rinkinį ir mano veide iškart atsiranda šypsena, – bendraudamas su žurnalistais sakė M. Malone'as. – Šis vyrukas žaidžia su liepsnele ir aistra, o tai krepšinyje ne visada pamatysi. Jis yra vienas iš penkių geriausiai du prieš du žaidžiančių krepšininkų pasaulyje.“

„Nuggets“ sekmadienį susirinko į pirmąją bendrą komandos treniruotę, o F. Campazzo priprasti prie sistemos bandys per trumpiausią pasirengimą sezonui lygos istorijoje.

„Pagaliau aš esu čia, – teigė 29-erių F. Campazzo. – Šiuo metu esu labai laimingas, jaučiuosi lyg mažas vaikas. Nuostabu.“

Vienas iš F. Campazzo epizodų, kurį M. Malone'as parodė visai komandai, buvo atliktas prieš Serbijos rinktinę, kurioje žaidė ir Denverio klubo žvaigždė Nikola Jokičius. Už tai treneris sulaukė N. Jokičiaus replikų.

„Tai buvo vienas gražiausių perdavimų, kuriuos esu matęs. Jį stebėti bus tikrai smagu“, – sakė M. Malone'as.

F. Campazzo žurnalistams teigė, kad kol kas negali apibrėžti savo būsimo vaidmens komandoje. Klube įžaidėjo pozicijoje žaidžia Jamalas Murray, taip pat Monte Morrisas.

M. Malone'as pagyrė ne tik 179 cm ūgio F. Campazzo sugebėjimus puolime, bet ir darbą gynyboje.

„Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad galėtum F. Campazzo nuvertinti, kadangi jis nėra pats aukščiausias vyrukas aikštėje ir stipriausias treniruoklių salėje. Bet jo širdis yra didžiulė. Jis žaidžia su didžiule aistra ir pasididžiavimu. Jis yra labai kietas ir labai labai geras gynyboje“, – teigė M. Malone'as.

„Nuggets“ F. Campazzo stebėjo kelis metus ir laukė tinkamos galimybės jį pasikviesti iš „Real“ klubo.

„Sirgaliai man jau atsiuntė daug žinučių. Esu labai laimingas, kadangi ši ekipa yra puiki, turiu daug gerų komandos draugų. Padarysiu viską, ką galiu“, – į naują karjeros etapą žvelgė F. Campazzo.

Argentinietis įžaidėjas su „Nuggets“ pasirašė dvejų metų sutartį, o to svari priežastis buvo ir komandos skautas Martynas Pocius.

„Aš su Facu pats esu žaidęs ir nuo prisijungimo prie „Nuggets“ vis jo vardą stengdavausi priminti. Taip gavosi, jog pernai buvome per centimetrą nuo jo pasirašymo, o šiemet pavyko jį pasikviesti.

Nežinau, kaip bus, bet tikiu, jog jis gali savo pėdsaką čia palikti. Aišku, komanda yra gera ir nemažai, kas atvažiavęs iš Europos čia negautų daug laiko, bet manau, kad Facu gali mums padėti šiais metais. Tikrai labai džiaugiamės, nes tai yra žaidėjas, kurį smagu stebėti“, – apie savo buvusį komandos draugą Mursijos klube interviu „BasketNews.lt“ kalbėjo M. Pocius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų