Pereiti į pagrindinį turinį

G. Krapikas: užtikrintai patekome į pusfinalį, kuriame laukia nelabai paranki ekipa

2015-02-20 21:41
basketnews.lt
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / A.Ufarto/BFL nuotr.

Po DNB LKF taurės ketvirtfinalio rungtynių tarp Kauno "Žalgirio" ir Panevėžio "Lietkabelio" savo nuomonę išsakė abiejų komandų treneriai ir "Lietkabelio" puolėjas Dainius Šalenga.

Gintaras Krapikas („Žalgirio“ vyr. treneris): „Užtikrintai patekome į pusfinalį, turėsime vieną treniruotę jam pasiruošti. Žaisime su komanda, kuri nėra mums pati parankiausia, kadangi su jais dvejas rungtynes žaidėme, vienas pralaimėjome tašku, kitas laimėjome tašku. Rungtynės laukia sunkios, juolab kad tai taurės rungtynės. Labai atsakingai ruošimės pusfinaliui.“

Artūras Gudaitis („Žalgirio“ puolėjas): „Rungtynės mums kainavo per daug nervų. Turėjome didelę persvarą pirmoje pusėje, o antroje pradėjome ją švaistyti ir be reikalo nervintis.“

Gintaras Kadžiulis („Lietkabelio“ vyr. treneris): „Žinojome, kad žaisime septyniese, todėl žaidėjai išėjo į aikštę taupydami jėgas. Tai buvo pagrindinė mūsų klaida – kad pernelyg save saugojome. „Žalgiriui“ viskas vyko per lengvai. Galbūt žaidėjai ne taip mane suprato – buvo kalbėta, kad turime saugotis, bet tai nereiškia, kad stovime per du metrus nuo varžovo.

Man visgi smagu, kad 10 minučių trečiajame kėlinyje ir 5 minutes ketvirtajame kėlinyje vyrai parodė charakterį.“

Dainius Šalenga („Lietkabelio“ puolėjas): „Labai sunku kalbėti po tokių rungtynių. Visada norisi geriau sužaisti, Lietuvoje visiems su „Žalgiriu“ norisi geriau sužaisti, bet šiandien buvo ribotos mūsų galimybės rotacijos prasme. Šiuolaikiniame krepšinyje sunku žaisti, kai viena komanda daug keičiasi, o žaidėjai kurie žaidžia mažiau, įdeda daug energijos, kad įrodytų vertę treneriui. Netgi starto penketas žaidė silpniau, mus nuvertina, su jais būna silpniau žaisti. Esame laimingi, kad patekome tarp 8 komandų, manau, kai kuriems žaidėjams tai gera patirtis.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų