Pereiti į pagrindinį turinį

Geriausiu tryliktosios NKL savaitės krepšininku pripažintas Š. Vingelis

2015-01-11 20:00 diena.lt inf.
Šarūnas Vingelis
Šarūnas Vingelis / S. Čirbos/ sportas.lt nuotr.

Prieš trejus metus Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionu tapęs, vėliau Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) rungtyniavęs, o šiame sezone vėl į antrąjį Lietuvos krepšinio divizioną grįžęs Šarūnas Vingelis sėkmingai įrodinėja, kad žaisti krepšinį jis moka.

Penktadienį jo tempiamas Šakių "Zanavykas" laimėjo prieš lygos lyderį Molėtų "Ežerūną-Karį", o šeštadienį Š.Vingelis buvo geriausias ir lemiamose rungtynėse dėl patekimo į stipriausiųjų septynetą kovoje su Joniškio "Delikatesu".

Po 29 taškus per mačą rinkęs snaiperis pripažintas geriausiu tryliktosios NKL savaitės krepšininku.

Rungtynėse su molėtiškiais Š.Vingelis pelnė 33 taškus, atkovojo 6 ir perėmė 2 kamuolius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Aikštelę žaidėjas paliko sąskaitoje turėdamas 33 naudingumo balus.

Antroje savaitgalio dvikovoje 25 metų 192 cm ūgio gynėjas į "Delikateso" krepšį įmetė 25 taškus, atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį ir surinko 24 naudingumo balus.

Savaitgalį Š. Vingelis dvitaškius metė 67 procentų (18/27), tritaškius - 60 procentų (6/10), baudas - 57 procentų (4/7) taiklumu.

Geriausiu savaitės NKL krepšininku taip pretendavo tapti Antanas Udras (Vilniaus "Perlas-MRU"), Karolis Guščikas (Raseinių "Rasai"), Ignas Daukšys ("Vilnius") ir Žilvinas Petraitis (Joniškio "Delikatesas").

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų