Pereiti į pagrindinį turinį

K. Naruševičius: jonaviečių tikslas – patekti tarp pirmojo septintuko komandų

2015-12-09 20:28 diena.lt inf.
jsk.lt nuotr.

Pirmojo Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) reguliaraus sezono etapo antrasis ratas pasiekė pusiaukelę. Dėl vietos pirmajame komandų septintuke kovojanti Jonavos „Petrochemos-Dexteros“ (10-8) ekipa būsimo savaitgalio kovas NKL čempionate pasitinka čempionate dalindamasi 4-7 pozicijas.

Galimybę pagerinti savo padėtį tarp 14-os lygos klubų jonaviečiai galės jau šį savaitgalį. Kęstučio Naruševičiaus auklėtinių lauks šalia turnyro lentelėje esanti „Palanga“ (10-8) bei pirmenybių lyderiai – Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ (15-3).

Apie praėjusio savaitgalio kovas, painią situaciją NKL čempionato turnyro lentelėje bei būsimus varžovus mintimis su tinklalapiu „jsk.lt“ dalinosi K. Naruševičius.

- Treneri, praėjęs savaitgalis diktavo skirtingus rungtynių scenarijus. Ko pritrūko namuose rungtynėse su Vilniaus „Perlu-MRU“ ir, kas leido džiaugtis pergale jau kitą dieną Joniškyje susitikime su „Delikatesu“?

- Taip, turėjome dvejas skirtingas rungtynes. Namų susitikime su Vilniaus „Perlo-MRU“ ekipa vertėmės be dviejų įžaidėjų ir tai atsiliepė mūsų pasirodymui. Jeigu pirmojoje rungtynių dalyje, demonstravome neblogą žaidimą, tai antroje pusėje klaidos ir netikslūs perdavimai mus sutrukdė iškovoti pergalę.

Visgi džiaugiuosi už savo krepšininkus, kurie pademonstravo charakterį ir fizinę jėgą rungtynėse Joniškyje. Žaidėme prieš pajėgią ir labai patyrusią komandą, tačiau „Delikatesas“ turi mažesnę rotaciją ir mūsų jėga leido varginti varžovus. Be abejo, puikiai sužaidė ir Tomas Milinskas, o mačo pabaigoje pataikyti metimai padėjo mums įtvirtinti pergalę.

- Turnyro lentelėje susiklosčiusi paini situacija – „Petrochemą-Dexterą“ viena pergalė skiria nuo 3-iosios vietos, o vienas pralaimėjimas – nuo 8-osios. Ar dairotės į tai, kas dedasi turnyro lentelėje?

- Žinoma, kaip ir visos komandos žvalgomės į situaciją turnyro lentelėje. Kiekvienas klubas supranta, kad net viena pergalė ar pralaimėjimas gali radikaliai pakeisti esamas pozicijas. Mūsų tikslas ir toliau lieka tas pats – siekiame patekti į pirmąjį komandų septintuką. Kaip bebūtų, mano nuomone, kova dėl pirmojo septintuko vietų tęsis iki pat paskutinio turo.

- Būsimo savaitgalio varžovai – „Palangos“ ir Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ ekipos. Ką galite pasakyti apie laukiančius iššūkius?

- Žaisime prieš dviejų skirtingų tipų ekipas. Galbūt „Palangos“ ekipoje nėra tokių skambių pavardžių kaip Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ komandoje, tačiau abu varžovai yra labai pavojingi. Tai įrodo ne tik jų užimamos pozicijos turnyro lentelėje, bet ir mūsų pralaimėjimai būsimo savaitgalio oponentams pirmajame rate. Kovosime ir bandysime pasiekti pergales.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų