Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno klubų derbyje "LSU-Atletas" neketina pasiduoti "Žalgiriui"

2013-11-08 09:57 diena.lt inf.

Dvi pergales iš eilės Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) iškovojęs Kauno rajono „LSU-Atletas“ ir toliau tikisi sėkmingo žaidimo. Šį sekmadienį LSU komanda jėgas išbandys su LKL čempionu Kauno „Žalgiriu“.   

„Mūsų tikslas - sužaisti kuo geriau. Jauniems krepšininkams rungtyniauti su Šarūnu Jasikevičiumi, Pauliumi Jankūnu ir kitais aukščiausio lygio krepšininkais - neįkainuojama patirtis ir iššūkis“,- teigė „LSU-Atleto“ vyr. treneris Edas Nickus. Jis prisimena ir prieš du dešimtmečius vykusias „Žalgirio“ ir „Atleto“ kovas dėl Lietuvos čempiono titulo.

„Tuomet „Atletui“ atstovavo dabartinis „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Saulius Štombergas. Džiaugiuosi, kad jis buvo ne tik aukščiausio lygio žaidėjas, bet ir tapo geru treneriu. „Atletas“ taip pat atgimsta ir neabejoju, kad ši komanda nustebins dar ne vieną varžovą“, - teigė E. Nickus.  

Treneris džiaugiausi, kad su „Žalgiriu“ galės žaisti visi krepšininkai, nors dalis jų gydosi nedideles traumas. Edas Nickus neabejoja, kad komandą palaikys sausakimša arena. „LSU-Atleto“ ir Kauno „Žalgirio“ susitikimas vyks šį sekmadienį, lapkričio 10 dieną, 17 valandą Garliavos sporto ir kultūros centre.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų