Pereiti į pagrindinį turinį

Kitą sezoną dalyvauti VTB lygoje norėtų trys Lietuvos klubai

2014-05-30 19:55
basketnews.lt
Vytauto Petriko nuotr.

Kitą sezoną VTB Vieningoje lygoje galime išvysti rekordinį šiose pirmenybėse dalyvausiančių Lietuvos klubų skaičių.

Dar nė nesibaigus 2013-2014 metų sezonui, VTB Vieningosios lygos generalinis direktorius Andrejus Širokovas prasitarė, jog jau dabar yra sulaukęs penkių komandų, iš kurių trys yra iš Lietuvos, paraiškų dalyvauti šiame turnyre kitą sezoną.

„Dabar turime penkis prašymus dėl dalyvavimo VTB lygoje kitą sezoną, – Rusijos žiniasklaidai atskleidė Širokovas. – Trys paraiškos yra iš Lietuvos klubų, kurie atitinka lygos keliamus reikalavimus ir turi gerus šansus patekti tarp komandų, dalyvausiančių šiose pirmenybėse.“

Šį sezoną mūsų šalį šiame čempionate reprezentavo Klaipėdos „Neptūnas“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“. Uostamiesčio klubas kovas baigė grupės etape, tuo metu sostinės komanda šiuo metu kovoja šio čempionato pusfinalyje prieš Žemutinio Naugardo „Nizhny Novgorod“ klubą.

Norą ir kitąmet dalyvauti šiose pirmenybėse yra išreiškęs „Neptūnas“. Apie galimybes debiutuoti šiame čempionate kalbėjo Alytaus „Dzūkijos“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ komandos.

Paraiškas dėl dalyvavimo VTB Vieningoje lygoje kitą sezoną galima pateikti iki birželio 10 dienos. Širokovo teigimu, prašymų tikimasi sulaukti dar ne vieno.

Daugiausiai komandų iš Lietuvos šiame čempionate rungtyniavo praėjusį sezoną, tuomet mūsų šaliai šiose varžybose atstovavo Kauno „Žalgiris“, Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Klaipėdos „Neptūnas“.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų