Quantcast

KKML Veteranų „40+“ čempionate - buvusių krepšinio profesionalų desantas

Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) Veteranų „40+“ čempionate rungtyniauja nemažai buvusių krepšinio profesionalų. Lygos lyderiai 2015/2016 metų sezonui sukomplektavo sudėtis, kuriose netrūksta savo laiku profesionaliuose Lietuvos ar užsienio klubuose rungtyniavusių krepšininkų. Komandos varžosi, kuri ekipa prisikvies daugiau žvaigždžių.

Tik pergales skinanti „TOP sport“ komanda jau daug metų remiasi buvusių profesionalų žaidimu. Čempionų titulą ginančiai ekipai atstovauja Gintaras Staniulis, Saulius Štombergas, Tomas Masiulis, Vaidas Jurgilas, Vaidas Stiga, Dainius Staugaitis, Dainius Gulbinas, Singaras Tribė.

Vieną nesėkmę patyręs „Notomas“ yra turnyro lentelės antroje vietoje. Komandoje žaidžia tokie krepšinio veteranai kaip Rolandas Skaisgirys, Arnas Kazlauskas, Rolandas Urkis, Aurimas Palšis ir Teisutis Kuzminskas, o neseniai prie ekipos prsijungė Mindaugas Budzinauskas.

Lyderiams pasipriešinti gali „Grifonas“, savo sudėtyje turintis Rolandą Matulį, Darių Lukminą, Nerijų Paulauską, Arūną Šeferį, Eriką Kučiauską ir Egidijų Mikalajūną.

Pavasarį šios trys komandos tapo KKML “40+” lygos prizininkėmis. Šansai išvysti šias komandas ir šio sezono finalo ketverte – taip pat didžiausi.

Tuo tarpu kovos dėl gretimų turnyrinės lentelės vietų – taip pat atkaklios. Buvusių profesionalų neturintis, tačiau gilias tradicijas puoselėjantis ir kitąmet 25 metų jubiliejų švesiantis krepšinio ir sporto klubas „Ledi“ savo oponentams lengvai pergalių neatiduoda. Tą patį galima pasakyti ir apie KK „Policija“, „Sporto manija“, TONAS, SK „Neveronys“, „ARV-Auto“ bei „Stumbro“ komandas.

KKML kviečia apsilankyti Veteranų „40+“ čempionato rungtynėse ir išvysti krepšinio profesionalus gyvai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių